Фольга - незамінна річ на кухні. Ми використовуємо її для запікання, а також для зберігання деяких продуктів, передають Патріоти України.
Кожен з нас хоча б раз використав алюмінієву фольгу, не замислюючись, чи правильно ми це робили. Разом зі Smachnonews розповімо про функцій фольги та правильне призначення кожної її сторони.
Візьміть фольгу і уважно придивіться: з одного боку вона матова, з іншого — блискуча. Виявляється, це не особливість матеріалу: кожна сторона має своє спеціальне призначення.
За підтримання температури їжі відповідає саме блискуча сторона. Тому слідкуйте, щоб при випіканні вона була із внутрішньої сторони.
Якщо ж ви використовуєте фольгу для зберігання страв у холодильнику, слідкуйте, щоб з внутрішньої сторони була саме матова сторона. Саме вона відповідає за те, щоб рідина не вбиралася в їжу.
До речі, фольгу можна використовувати ще й для видалення різних пригорілостей. Для цього сформуйте з неї невелику кульку і протріть там, де пригоріла їжа. Трохи зусиль — і проблема вирішена.
Усадка тканини, особливо бавовни, — найпоширеніша помилка під час догляду за одягом. Але гарна новина — цього можна уникнути. Навіть якщо шкода вже заподіяна, є способи її виправити. Видання Real Simple розповіло, як попередити усадку тканини, врятуват...
Клітковина є важливою не лише для травлення, але й для здоров'я в цілому. Результати досліджень свідчать, що вона може знижувати рівень холестерину, знижувати кров'яний тиск, захищати від серцевих захворювань та навіть сприяти зниженню ваги, передають ...