Фольга - незамінна річ на кухні. Ми використовуємо її для запікання, а також для зберігання деяких продуктів, передають Патріоти України.
Кожен з нас хоча б раз використав алюмінієву фольгу, не замислюючись, чи правильно ми це робили. Разом зі Smachnonews розповімо про функцій фольги та правильне призначення кожної її сторони.
Візьміть фольгу і уважно придивіться: з одного боку вона матова, з іншого — блискуча. Виявляється, це не особливість матеріалу: кожна сторона має своє спеціальне призначення.
За підтримання температури їжі відповідає саме блискуча сторона. Тому слідкуйте, щоб при випіканні вона була із внутрішньої сторони.
Якщо ж ви використовуєте фольгу для зберігання страв у холодильнику, слідкуйте, щоб з внутрішньої сторони була саме матова сторона. Саме вона відповідає за те, щоб рідина не вбиралася в їжу.
До речі, фольгу можна використовувати ще й для видалення різних пригорілостей. Для цього сформуйте з неї невелику кульку і протріть там, де пригоріла їжа. Трохи зусиль — і проблема вирішена.
Сиве пасмо може з’явитися несподівано, навіть коли ви вже знайшли улюблену зачіску. Воно часто супроводжується змінами текстури, густоти та блиску волосся, що робить його більш помітним, передають Патріоти України. Правда в тому, що сивина — це просто ...
Кортизол - це гормон стресу, який виробляється наднирковими залозами у відповідь на фізичний чи емоційний стрес. Хронічно підвищений рівень кортизолу може негативно впливати на здоров’я: викликати проблеми зі сном, підвищувати тиск, ослаблювати імуніте...