Фольга - незамінна річ на кухні. Ми використовуємо її для запікання, а також для зберігання деяких продуктів, передають Патріоти України.
Кожен з нас хоча б раз використав алюмінієву фольгу, не замислюючись, чи правильно ми це робили. Разом зі Smachnonews розповімо про функцій фольги та правильне призначення кожної її сторони.
Візьміть фольгу і уважно придивіться: з одного боку вона матова, з іншого — блискуча. Виявляється, це не особливість матеріалу: кожна сторона має своє спеціальне призначення.
За підтримання температури їжі відповідає саме блискуча сторона. Тому слідкуйте, щоб при випіканні вона була із внутрішньої сторони.
Якщо ж ви використовуєте фольгу для зберігання страв у холодильнику, слідкуйте, щоб з внутрішньої сторони була саме матова сторона. Саме вона відповідає за те, щоб рідина не вбиралася в їжу.
До речі, фольгу можна використовувати ще й для видалення різних пригорілостей. Для цього сформуйте з неї невелику кульку і протріть там, де пригоріла їжа. Трохи зусиль — і проблема вирішена.
Втомилися від безладдя вдома та постійного відчуття перевантаження? Метод 8+8+8 допоможе вам організувати простір і день, а також повернути внутрішню гармонію, передають Патріоти України. Філософія методу проста: розділіть день на три восьмигодинні бло...
Вчені все ще вивчають, що допомагає жити довго та здорово. Хоч відомо, що гени та спосіб життя важливі, дослідження показують: характер може грати не меншу роль. Як ми реагуємо на стрес, організовуємо день і ставимося до людей - усе це впливає на трива...