
Фольга - незамінна річ на кухні. Ми використовуємо її для запікання, а також для зберігання деяких продуктів, передають Патріоти України.
Кожен з нас хоча б раз використав алюмінієву фольгу, не замислюючись, чи правильно ми це робили. Разом зі Smachnonews розповімо про функцій фольги та правильне призначення кожної її сторони.
Візьміть фольгу і уважно придивіться: з одного боку вона матова, з іншого — блискуча. Виявляється, це не особливість матеріалу: кожна сторона має своє спеціальне призначення.
За підтримання температури їжі відповідає саме блискуча сторона. Тому слідкуйте, щоб при випіканні вона була із внутрішньої сторони.
Якщо ж ви використовуєте фольгу для зберігання страв у холодильнику, слідкуйте, щоб з внутрішньої сторони була саме матова сторона. Саме вона відповідає за те, щоб рідина не вбиралася в їжу.
До речі, фольгу можна використовувати ще й для видалення різних пригорілостей. Для цього сформуйте з неї невелику кульку і протріть там, де пригоріла їжа. Трохи зусиль — і проблема вирішена.
Кому б не хотілось знати себе краще? Несподіваним чином у цьому можуть допомогти головоломки на основі оптичних ілюзій. Дивіться фото нижче, передають Патріоти України. Принцип їхньої дій будується на особливостях сприйняття нашим мозком візуальної інф...
Люди по-різному сприймають світ і помічають різні деталі. Те, що ви бачите першим, багато говорить про ваш характер, спосіб мислення та поведінку в житті, передають Патріоти України. Подивіться на зображення й реагуйте миттєво. Не аналізуйте та не шука...