Від смаку гарніру багато в чому залежить задоволення від прийому їжі, передають Патріоти України.
Річ у тім, що така страва, як смажена картопля чуйно реагує на продукт, який використовується для приготування. На Pixelinform розповіли про деякі варіанти, що здатні перетворити звичайний гарнір на справжній шедевр.
Досвідчені кулінари вважають, що найбільш ароматна та вишукана картопля — та, яку смажили на салі. Тваринний жир, доданий в рослинну страву, творить чудеса з її смаком.
Для початку треба взяти сало. Вибирайте хороший, товстенький, незалежаний шматок. Картопля вбирає від супутніх продуктів всі аромати, тож і неприємних запахів набуде, якщо вони там є. Це значно погіршить смак смаженої картоплі.
Сало нарізаємо на шматочки і розтоплюємо. Викладаємо їх на холодну сковороду, щоб вона нагрівалась разом із салом — так воно буде швидше танути. Коли зі шматочків залишаться маленькі шкварочки — дістаємо їх шумівкою, але не викидаємо. На топленому салі смажимо картоплю. В самому кінці додаємо шкварки разом з іншими додатками — сіллю, зеленню тощо.
В умовах стрімкої цифровізації освіти учителі та репетитори все частіше залучають різноманітні онлайн-інструменти для навчання. Це можуть бути канали, сайти, програми та додатки. Вибір доволі великий, адже можна використовувати й іноземні ресурси за ум...
Часто в погоні за зручністю водії використовують перехідники в прикурювач для зарядки гаджетів. Це звична справа: смартфон завжди під рукою, зарядка йде — начебто все добре. Але фахівці попереджають: така економія може обернутися дорогим ремонтом і сер...