Відпустити минули чи подивитися правді у вічі? Оберіть Місяць на картинці - і дізнайтеся, що треба саме вам

Хотіли б ви більше дізнатися про себе, свій внутрішній світ, зрозуміти в якому напрямку рухатися, щоб зробити своє життя більш щасливим і продуктивним? Якщо це так, то рекомендуємо вам пройти цей тест, передають Патріоти України.

Нижче розташовані чотири картки із зображеннями Місяця. Подивіться на картки хоча б 10 секунд , розгляньте кожне зображення – його колір, деталі. Намагайтеся не поспішати. Виберіть одне або кілька зображень, після цього прочитайте невелику характеристику про себе, свою особистість.

Картка 1

Вибір цієї картки говорить про те, що вам необхідно відпустити те, що більше не веде вас до ваших цілей. Це дозволить вам поліпшити свою поточну життєву ситуацію. Вам потрібно відпустити минуле, щоб звільнити місце для нового життя. Зміни можуть стосуватися вашого мислення, поведінки, ставлення до життя, оточення, роботи або відносин, які ви вже переросли.

Не варто боятися невідомості, рухайтеся вперед з упевненістю і сміливістю. Повірте, ви на правильному шляху! Тому прислухайтеся до себе, усвідомте в який бік вам потрібно рухатися і «розправте крила».

Картка 2

Ваш вибір вказує на те, що вам частіше потрібно демонструвати свої справжні думки, реальні почуття, поведінку. Намагайтеся не слідувати за натовпом, а знайдіть власний шлях. Знайдіть в собі сміливість, щоб говорити те, що реально думаєте. Навколишні можуть мати думку, яка сильно відрізняється від вашої, але намагайтеся робити так, як вважаєте правильним саме ви.

Постарайтеся зрозуміти, що в загальному, не так уже й важливо, що думають про вас інші люди, догодити всім неможливо, тому зосередьтеся на собі, своїх цілях, бажаннях.

Картка 3

Вибір цієї картки говорить про те, що вам потрібно зосередитися на своєму благополуччі, фізичному і психічному стані. Вам важливо зрозуміти, що допоможе поліпшити ваше фізичне, емоційне і психічне здоров’я. Щоб поліпшити поточну життєву ситуацію і вплинути на найближчі перспективи, вам слід активно працювати над поліпшенням свого здоров’я. Ваш стан на даний є головним фактором, який не дає вам добитися успіху.

Постарайтеся самостійно або завдяки допомозі спеціалістів позбутися найбільш небезпечних, проблемних шкідливих звичок. Ви могли раніше тривалий час відкладати ці завдання, але зараз прийшов час, щоб ними зайнятися.

Картка 4

Ця картка вказує на те, що для поліпшення якості вашого життя вам необхідні самодисципліна і мотивація. Сьогодення є ідеальним, щоб уточнити свої цілі, зрозуміти чого ви хочете від життя, розставити пріоритети. Направте свою енергію на виконання розумових, емоційних, фізичних дій, необхідних для втілення вашої мрії. Тобто, вам потрібно приборкати власні думки і емоції, якщо вони суперечать тому, що ви намагаєтеся привнести в своє життя.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...