Віджене набридлих мух: Свічка з лимону власноруч - ефектно, вишукано, економно

Не обов'язково використовувати магазинні спреї чи хімічні репеленти, щоб захистити оселю від мух. Можна власноруч приготувати дуже естетичну, а головне - ефективну свічку, яка наповнить дім ароматом і вижене комах.

Мухи лишають хвороботворні бактерії на харчових продуктах, кухонному начинні, дверних ручках та інших предметах побуту. У мережі набирає популярності цікавий лайфхак, який захистить дім від настирливих мух, пише obozrevatel.

Саморобна свічка також має подвійний приголомшливий ефект. Вам знадобиться чотири інгредієнти та мінімум зусиль.

Необхідно взяти:

один лимон;

суху гвоздику;

зубочистки (зубні палички);

міні-свічку.

Візьміть один лимон та розріжте його навпіл. Серединку видавлювати не треба - вона стане однією зі складових аромату.

У кожну дольку лимона покладіть по одній сухій гвоздиці. Занадто занурювати їх у м'якоть не потрібно, для кращого аромату вони мають лежати на поверхні.

За допомогою зубочисток створюємо основу свічки. Чотири палички встромляємо у м'якоть лимона, а між ними ставимо міні-свічку. Зверху закріплюємо конструкцію другою частинкою лимона.

Домашня свічка готова. Аромат цитрусу та гвоздики відвадить комах.

Якщо ви додасте ці інгредієнти до фаршу, пельмені будуть вдвічі соковитіші та смачні

неділя, 30 червень 2024, 17:12

Смачні пельмені - улюблена страва багатьох людей. Звичайно, що основний компонент смаку — це фарш. Тісто має не менше значення, але зауважень до м’ясної складової буває значно більше. Читайте далі, що допоможе зробити його смачним та соковитим, передаю...

Смакота! Як швидко посмажити хек, щоб був соковитим

неділя, 30 червень 2024, 12:30

Одним із найпопулярніших видів в приготуванні риби є хек. Багатьом людям хек подобається за відмінний смак, ніжну консистенцію та неймовірну користь для здоров’я, передають Патріоти України. Однак іноді смаження хека забирає надто багато часу. Хочеться...