Військовий розкрив секрет ідеального сну

Методика заснована на вченні американського психолога.

Анонімний військовий розповів, як можна заснути за дві хвилини, а виспатися за 15. За його словами, ключову роль грає не час, а техніка дихання і вміння розслабити тіло, передають Патріоти України з посиланням на Сегодня.

Однак бадьорості вистачить години на чотири, тому такий відпочинок не замінить повноцінний сон. Боєць додав, що ця методика заснована на вченні американського психолога Бада Уінтера.

Потрібно відкинути на спинку стільця, поставити ноги паралельно один одному і покласти руки на груди, схрестивши їх. При цьому опустити підборіддя і плечі і розслабити м'язи голови. Також розслабити потрібно очі, щелепу, губи і язик. Важливо дихати повільно і глибоко.

У положенні лежачи руки потрібно витягнути уздовж долонями вгору. Якщо закотити наверх очі, тільки без напруги, сон наступить ще швидше.

Для психічного розслаблення треба уявити природу, наприклад, захід і водну гладь.

Застосуйте техніку "чотири-сім-вісім". Потрібно чотири секунди спокійно вдихати через ніс, затримати повітря на сім секунд і вісім секунд спокійно видихати. Такі маніпуляції сповільнять серцевий ритм і знизять температуру тіла, що і повинно відбуватися з організмом перед сном.

Родина оцінить! Як приготувати смачну альтернативу сирникам з кисломолочного сиру і яблук

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:10

Якщо є яблука та кисломолочний сир, можна приготувати цілу гору всіляких десертів, починаючи з тих самих сирників. Але коли сирники неабияк набридли або чимось треба зустріти несподіваних гостей, то приготуйте шарлотку з яблуками. Ніякого клопоту, а вс...

А ви це знали? Який вид вершкового масла найкорисніши

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:50

Деякі види продукту - це просто маргарин, який видають за вершкове масло недобросовісні виробники, передають Патріоти України. Вершкове масло – це саме той продукт, який ми вживаємо щодня. Ми намащуємо його на бутерброди, додаємо до різноманітних стра...