Рецептів консервації томатів ціла купа - хтось маринує, хтось квасить, і навіть вже в'яленими томатами нікого не здивувати, передають Патріоти України. Але ще є рецепти, які не ви не пробували - сьогодні розповімо якраз про такий - стерилізація томатів без води та розсолу.
Інгредієнти:
Приготування:
Успіх цього рецепту полягає у тому, щоб всі томати, зелень та банки були ідеально сухими.Простерилізуйте євробанки та кришки, висушіть їх. Помийте помідори та базилік і також висушіть.
Далі на дно банки викладіть трохи базиліку та заповніть її помідорами, зверху також прикрийте базиліком. Ніякої солі, гірчиці і взагалі ніякої рідини додавати не треба. Банку закрутіть кришкою настільки, наскільки вистачить сил.
Тепер на дно каструлі покладіть кухонний рушник, поставте банки з томатами та залийте по плічки холодною водою. Включіть піч та стерилізуйте банки з моменту закипання води 20-25 хвилин (для 700 грамових банок вистачить 20 хвилин, а для літрових — 25).
Важливо! Не витягайте банки з води, поки вона не охолоне. От і все — чудові помідори готові! Вони прекрасно зберігаються як у льоху, так і в квартирі.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...