Рецептів консервації томатів ціла купа - хтось маринує, хтось квасить, і навіть вже в'яленими томатами нікого не здивувати, передають Патріоти України. Але ще є рецепти, які не ви не пробували - сьогодні розповімо якраз про такий - стерилізація томатів без води та розсолу.
Інгредієнти:
Приготування:
Успіх цього рецепту полягає у тому, щоб всі томати, зелень та банки були ідеально сухими.Простерилізуйте євробанки та кришки, висушіть їх. Помийте помідори та базилік і також висушіть.
Далі на дно банки викладіть трохи базиліку та заповніть її помідорами, зверху також прикрийте базиліком. Ніякої солі, гірчиці і взагалі ніякої рідини додавати не треба. Банку закрутіть кришкою настільки, наскільки вистачить сил.
Тепер на дно каструлі покладіть кухонний рушник, поставте банки з томатами та залийте по плічки холодною водою. Включіть піч та стерилізуйте банки з моменту закипання води 20-25 хвилин (для 700 грамових банок вистачить 20 хвилин, а для літрових — 25).
Важливо! Не витягайте банки з води, поки вона не охолоне. От і все — чудові помідори готові! Вони прекрасно зберігаються як у льоху, так і в квартирі.
Розповідаємо, які слова в жодному разі не можна говорити, щоб не відлякувати від себе гроші, передають Патріоти України.
При гіпертонії (високому артеріальному тиску) важливо дотримуватись певних обмежень у харчуванні, оскільки деякі продукти можуть сприяти підвищенню тиску або негативно впливати на здоров'я. Ось основні продукти, яких слід уникати, передають Патріоти Ук...