
Рецептів консервації томатів ціла купа - хтось маринує, хтось квасить, і навіть вже в'яленими томатами нікого не здивувати, передають Патріоти України. Але ще є рецепти, які не ви не пробували - сьогодні розповімо якраз про такий - стерилізація томатів без води та розсолу.
Інгредієнти:
Приготування:
Успіх цього рецепту полягає у тому, щоб всі томати, зелень та банки були ідеально сухими.Простерилізуйте євробанки та кришки, висушіть їх. Помийте помідори та базилік і також висушіть.
Далі на дно банки викладіть трохи базиліку та заповніть її помідорами, зверху також прикрийте базиліком. Ніякої солі, гірчиці і взагалі ніякої рідини додавати не треба. Банку закрутіть кришкою настільки, наскільки вистачить сил.
Тепер на дно каструлі покладіть кухонний рушник, поставте банки з томатами та залийте по плічки холодною водою. Включіть піч та стерилізуйте банки з моменту закипання води 20-25 хвилин (для 700 грамових банок вистачить 20 хвилин, а для літрових — 25).
Важливо! Не витягайте банки з води, поки вона не охолоне. От і все — чудові помідори готові! Вони прекрасно зберігаються як у льоху, так і в квартирі.
Бажання з’їсти щось солоне може бути не просто звичкою, а сигналом від організму про певний дисбаланс. Лікарі пояснюють, що тяга до солоного часто свідчить про приховані проблеми або нестачу важливих речовин, передають Патріоти України. 1. Нестача натр...
Приготувати соковиті та м’які відбивні вдається не завжди. Часто замість апетитної страви виходить жорстке м’ясо, яке важко розрізати ножем і зовсім не має насиченого смаку. Основна причина цього - типові помилки під час підготовки та обсмажування м’яс...