Вік живи - вік вчися: Такого ви ще точно не робили - помідори на зиму без розсолу та води

Рецептів консервації томатів ціла купа - хтось маринує, хтось квасить, і навіть вже в'яленими томатами нікого не здивувати, передають Патріоти України. Але ще є рецепти, які не ви не пробували - сьогодні розповімо якраз про такий - стерилізація томатів без води та розсолу.

Інгредієнти:

  • помідори з товстою шкіркою (наприклад сливки)
  • базилік (можна замінити на зонтики кропу)

Приготування:

Успіх цього рецепту полягає у тому, щоб всі томати, зелень та банки були ідеально сухими.Простерилізуйте євробанки та кришки, висушіть їх. Помийте помідори та базилік і також висушіть.

Далі на дно банки викладіть трохи базиліку та заповніть її помідорами, зверху також прикрийте базиліком. Ніякої солі, гірчиці і взагалі ніякої рідини додавати не треба. Банку закрутіть кришкою настільки, наскільки вистачить сил.

Тепер на дно каструлі покладіть кухонний рушник, поставте банки з томатами та залийте по плічки холодною водою. Включіть піч та стерилізуйте банки з моменту закипання води 20-25 хвилин (для 700 грамових банок вистачить 20 хвилин, а для літрових — 25).

Важливо! Не витягайте банки з води, поки вона не охолоне. От і все — чудові помідори готові! Вони прекрасно зберігаються як у льоху, так і в квартирі.

Джерело: UkrMedia

Психологічний тест за картинкою: Оберіть колір та розшифруйте свій внутрішній стан

понеділок, 20 травень 2024, 16:12

Психологічні тести за картинкою допомагають дізнаватися нові факти про себе та своїх близьких. В цей раз пропонуємо обрати один колір з різнобарвної палітри та в результаті визначити свій внутрішній ста. Перед вами постає легке завдання: придивіться до...

Якого кольору ваша душа? Пройдіть тест та дізнайтеся унікальні факти про свій характер

понеділок, 20 травень 2024, 15:10

Кольори можуть відображати людські переживання та емоції. Тому обравши один з відтінків, ви зможете дізнатися про свій внутрішній стан значно більше, ніж раніше. Своєю чергою психологічні тести допомагають не лише психологічно, але й з точки зору розва...