Курячі яйця – основа ситного сніданку та багатьох десертів, ідеальний перекус для трудоголіків і повноцінна вечеря для тих, хто сидить на дієті. Тому їмо ми яйця часто й при нагоді купуємо домашні цілими кошиками. Але щоразу дізнаємося про старий добрий продукт щось новеньке. На цей раз Патріоти України пропонують дослухатись до Ірини Бевзи.
Яйця із часом псуються. То як визначити свіжість продукту на око, не розбивши шкаралупи? Опустіть яйце у воду. Пішло на дно – яйце свіже. Стало вертикально – термін придатності закінчується. Спливло – отже, зіпсоване, і їсти його не можна.
Омлет, приготований у вафельниці, точно сподобається усім. З'єднайте 2 столові ложки молока з 2 яйцями, збийте. Додайте дрібку солі, перцю, по 1 столовій ложці соняшникової олії та борошна. Добре перемішайте. Змастивши пластини вафельниці олією, випікайте омлет.
Якщо вам потрібно зварити багато яєць, а каструлі відповідних розмірів немає, не хвилюйтесь: вихід є. Приготувати одночасно багато яєць можна в духовці. Акуратно викладіть яйця на решітку й запікайте 30 хвилин при температурі 160 градусів.
Щоб яйця не потріскалися під час варіння, сипніть у воду пів ложки кухонної солі.
Зробіть друзям сюрприз – улаштуйте вечір теплих спогадів та яскравих вражень. А для настрою приготуйте смачні коктейлі із Soplica – незабутній вечір вам гарантований!
Щойно зварені яйця покладіть у крижану воду на 5 – 7 хвилин. Після такої контрастної "ванни" шкарлупа зніметься дуже легко.
Фото reddit
Часом в одному лотку опиняються варені та сирі яйця. Розрізнити сусідів не важко. Досить покрутити яйце, щоб визначити його стан. Варене обертається стрімко, а сире – повільно, бо жовток у ньому бовтається, змінюючи розташування й центр ваги.
Відріжте велике кільце цибулі, покладіть його на сковороду й залийте всередину яйце. Просмажте. Акуратно зачепіть яйце лопаткою й перекладіть зі сковороди на скибочку хліба, після чого зніміть "ободок". Готово!
Не завжди є час приготувати сніданок. Швидкий та корисний ранковий перекус можна приготувати в мікрохвильовці. Беремо 2 яйця, трохи молока, сіль і перець – усе збовтуємо. Ставимо на 1 хвилину в мікрохвильовку. Дістаємо, перемішуємо й повертаємо назад на 30 секунд. Готово!
Родзинки — це не лише смачна закуска, а й корисне джерело антиоксидантів, яке може покращити здоров'я травлення та серця. Їх зручно вживати у вигляді перекусу та легко додати до раціону, навіть у порівнянні зі свіжими фруктами, передають Патріоти Украї...
Православне свято 22 листопада за новим календарем (5 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокопія, який володів даром чудотворення і привів у християнську віру чимало людей (У народі - Прокоп'єв день, - Патріоти України). Українські віряни тако...