Візьміть на замітку! Де в будинку найкраще встановити ялинку, щоб був достаток весь наступний рік

Розташування ялинки в будинку має важливе значення. Від цього залежить успіх і багатство майбутнього року, передають Патріоти України.

Щоб залучити додатковий прибуток і просування по кар'єрних сходах, розташовувати ялинку слід в західній або північно-західній частині будинку.

Знайдіть це місце і встановіть в ньому красуню 27 грудня. Таким чином залучіть до себе додаткову підтримку від вищих сил. Прикраси на ялинці повинні бути червоними, білими і срібно-жовтими.

Щоб добре вчитися, підвищити заробіток і просуватися завдяки інтелекту, розташуйте ялинку в північно-східній частині будинку. Краще для цього підійде 31 грудня. Прикраси повинні бути срібними, золотими або інших світлих відтінків.

Щоб залучити любов, розташуйте ялинку в південно-західній частині будинку. Вдала дата для цього 23 або 31 грудня. Прикраси повинні бути червоними або зеленими. Гірлянди слід включати в зазначені дати, щоб активізувати властивості.

Ялинку можна встановити де завгодно і прикрасити її іграшками сріблястого, білого і золотистого кольору. Але краще не паліть свічки і не включайте електричні прикраси. Найбільш негативні місця для установки новорічної красуні — східна і південна частини будинку.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...