Візьміть на замітку: Експерт із виживання дав поради про те, як українцям пережити холодну зиму без опалення

Через постійні масовані обстріли ворога по енергетичній інфраструктурі українцям радять заздалегідь розглянути найпридатніші для себе варіанти, як зігріватися та зігріти своє житло взимку, передають Патріоти України.

Експерт з виживання Ігор Молодан в етері «Суспільного» розповів, як правильно підготуватися до холодів та які речі потрібно купити, щоб мінімізувати незручності під час відключення світла.

До морозів у будинках й квартирах слід перевірити вікна, щоб у них не було щілин, які можуть пропускати холодне повітря у приміщення. Їх можна заклеїти чи посилити за допомогою енергозберігаючої плівки, якщо вікна металопластикові.

Потрібно звернути увагу на штори. Вони є важливою деталлю, оскільки можуть допомагати зберігати тепло у кімнаті.
За його словами, штори повинні бути прошарком між самою кімнатою та зовнішньою частиною приміщення (вікном), це додатковий шар повітря.

У разі відключення опалення експерт радить зайняти всій родині одну кімнату у квартирі чи будинку, оскільки одне приміщення буде легше утеплити та зігріти.

Також, за словами Молодана, можна використовувати спальні мішки чи намети у разі відключення тепла. Експерт також радить запастися такими речами:


- акумуляторними батареями;
- генераторами;
- газовими пальниками;
- керамічними обігрівачами для балонів.

Кросівки Under Armour: комфорт для кожного

вівторок, 23 квітень 2024, 12:22

Велику популярність серед спортсменів та любителів активного способу життя здобули кросівки Under Armour чоловічі завдяки своїм унікальним технологіям і високій якості виконання. Ці кросівки відомі не тільки завдяки стильному дизайну, але й унікальним ...

Майонез та окрошка: Кулінари розповіли, чи варто їх поєднувати

вівторок, 23 квітень 2024, 11:15

Літом багато людей готують окрошку. Страва проста та для спекотних днів добре йде, бо гарячі супи та борщі недоречні. На них немає апетиту. І є одне питання, над яким точаться суперечки: додавати майонез в окрошку чи ні, передають Патріоти України. Як...