Візьміть на замітку! Мудрість самураїв для довгого та щасливого життя

Самураї - це древні воїни, які з часом перетворилися в потужну правлячу силу. Крім військової функції вони також були хорошими письменниками, поетами, політиками і батьками, передають Патріоти України.

За останні 1500 років японської історії саме самураї зіграли найважливішу роль для її розвитку. Їх поради допоможуть вам прожити довге і щасливе життя.

1. Навчитися приймати життя таким, яким воно є

Приймати те життя, яке вам дане, потрібно в першу чергу заради свого психічного здоров’я та емоційного стану. Не потрібно навіть намагатися якось вести боротьбу з такими станами як тривога, відчай, стрес, адже це невід’ємна частина життя людини. Саме приймаючи найскладніші аспекти свого життя, людина стає сильнішою.

2. Не ставте бажання отримувати задоволення понад усе

Жити тут і зараз, насолоджуватися тим, що нас оточує, що приходить до нас природним чином – це і є життя. Не біжіть за міражем багатого і щасливого життя.

3. Забудьте про імпульсивні рішення

Не найкраща ідея на думку в будь-яких ситуаціях слухати своє серце. Не піддавайтеся імпульсивним рішенням, а дотримуйтеся того, що вам уже знайоме.

4. Не ставте себе і свої інтереси понад усе

Щоб розуміти про справжні цінності в житті, прагніть відокремлювати себе від свого его. Адже часто в сучасному світі людина стає одержимою собою і думає лише про те як подати себе в суспільстві.

5. Приберіть поняття заздрість зі свого життя

Велике вміння не заздрити іншим і бути вдячним за те що у вас є. Прагніть до цього.

6. Не прив’язуйтесь до своїх бажань

Основна ідея цього послання полягає в тому, що не потрібно бажати більшого ніж у вас є, а все хороше, що вам визначено, все одно прийде у ваше життя.

7. Ніколи не шкодуйте про те, що трапилося

Все, що трапляється в житті людини, має свою причину. Нерозумно міркувати про те, що ви колись зробили, адже це не змінить нинішнього стану речей.

8. Ніколи не скаржтеся

Коли щось йде не так в нашому житті, ми відразу починаємо шукати того, кому б ми змогли поскаржитися. Однак потрібно дозволити цим речам йти. Роздуми про те, що могло статися щось інше змушують вас триматися за минуле.

9. Вчіться і будьте відкриті всьому новому

Для того, щоб дозволити кращим можливостям увійти у ваше життя, завжди будьте відкриті.

10. Візьміть собі за правило «мінімалізм в будинку»

Щоб прожити чисте і просте життя, позбавляйтеся від непотрібних речей. Навіть якщо колись вони були важливі для вас.

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...

А ви це знали? Навіщо досвідчені кухарі при варінні м’яса додають лушпиння цибулі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:15

Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...