Візьміть на замітку! Названо джинси, які не можна носити невисоким дівчатам - зроблять нижчими та товстішими

Правильно підібрані джински не тільки відвернуть увагу від недоліків фігури, але ще й можуть візуально зробити свою володарку худшою або вищою. Особливо ретельно при виборі джинсів варто бути саме дівчатам низького зросту, адже вони можуть легко зіпсувати свій зовнішній вигляд, передають Патріоти України.

Джинси бойфренди зазвичай мають не тільки мішкуватий фасон, а й занижену лінію посадки і закінчуються на щиколотці. Все це разом значно ріже зріст, особливо якщо не зважати на комбінацію штанів з іншими деталями гардеробу. Ситуацію може врятувати приталений верх та взуття з гострим носком.

Джинси із заниженою посадкою – те, від чого невисоким дівчатам треба бігти як від вогню. А якщо в них ще й подовжений торс, то тим більше. В даному випадку ситуацію практично нічим не врятувати, оскільки пропорції будуть серйозно порушені.

Джинси з підворотами сильно ріжуть зріст через нашарування та контрастний колір.

Кюлоти - ще одна модель, яка протипоказана мініатюрним дівчатам. Складається враження, що вона виросла зі своїх дитячих штанців, але продовжує їх носити.

Джинси кльош дуже складний фасон, який часом не підходить навіть дівчатам із ідеальною фігурою. Стилізувати кльош спробувати можна навіть невисоким, створивши вертикаль кольору та одягнувши підбори. Але навіщо? Якщо джинси – це універсальна річ, яка не повинна створювати проблем.

Широкі джинси не рекомендують стилісти носити невисоким дівчатам. Але не все так однозначно. Якщо вибрати штани помірної широти, з високою посадкою, надіти приталений верх і взуття на підборах або з гострим носком, то можна дуже добре скоригувати фігуру.

Найкраще невисоким дівчатам підійдуть прямі джинси, із защипами, стрілками, єдиного кольору, без декору та потертостей. Краще вибирати високу чи середню посадку, довжина може бути повною, а може закінчуватися на найвужчій частині ноги.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...