Візьміть на замітку! Один "секретний" інгредієнт - і рис стане ресторанним делікатесом

Рис - класичний гарнір, який звикли готувати господині до обіду чи вечері. Страва відмінно поєднується з м’ясними та овочевими добавками, оскільки має досить нейтральний смак. Готувати його досить легко, передають Патріоти України.

Подробиці

Але кулінари знають, що звичну кашу легко зробити цікавішою. Особливих складнощів у цьому немає.

Потрібно лише замінити звичайну воду при варінні на курячий бульйон.

Зміна рідини вплине на смак рису. Він стане більш пікантним та ароматним.

Для приготування смачного гарніру слід підготувати лише дві склянки рису та дві склянки бульйону. При цьому господині зазначають, що можна використовувати бульйон на основі овочів.

Перед початком приготування крупу потрібно промити і помістити в каструлю разом із бульйоном. Далі вариться страва за класичним рецептом.

Не варто поспішати із подачею. Потрібно дати каші трохи настоятися під кришкою. Завдяки цій простій хитрощі смак та аромат будуть яскравішими.

Психологічний тест: Що ви першим побачили на зображенні

четвер, 9 травень 2024, 17:12

Цей простий тест дозволить краще пізнати самого себе. Досить подивитися на картинку і визначити, що першим ви помітили. Цей варіант відповіді вказує на те, що ви дуже відкрита людина. Можливо, ви занадто сконцентровані на минулому, і воно тягне вас наз...

Ви будете здивовані! Як за допомогою кави швидко схуднути до літа

четвер, 9 травень 2024, 16:58

Дослідження науковців показали, що кава вкрай корисна для здоров’я, якщо її пити з цим молоком. Запашна кава – це ранковий ритуал для вдалого початку дня. Вчені довели, що напій не лише збадьорює та піднімає настрій, а ще дуже корисний для здоров’я, ос...