Візьміть на замітку! Один "секретний" інгредієнт - і рис стане ресторанним делікатесом

Рис - класичний гарнір, який звикли готувати господині до обіду чи вечері. Страва відмінно поєднується з м’ясними та овочевими добавками, оскільки має досить нейтральний смак. Готувати його досить легко, передають Патріоти України.

Подробиці

Але кулінари знають, що звичну кашу легко зробити цікавішою. Особливих складнощів у цьому немає.

Потрібно лише замінити звичайну воду при варінні на курячий бульйон.

Зміна рідини вплине на смак рису. Він стане більш пікантним та ароматним.

Для приготування смачного гарніру слід підготувати лише дві склянки рису та дві склянки бульйону. При цьому господині зазначають, що можна використовувати бульйон на основі овочів.

Перед початком приготування крупу потрібно промити і помістити в каструлю разом із бульйоном. Далі вариться страва за класичним рецептом.

Не варто поспішати із подачею. Потрібно дати каші трохи настоятися під кришкою. Завдяки цій простій хитрощі смак та аромат будуть яскравішими.

Ви все життя п’єте каву неправильно: один інгредієнт - і жир зникає!

середа, 13 серпень 2025, 7:15

Кава - не просто напій, який допомагає прокинутися. Виявляється, при правильному приготуванні вона здатна запускати процеси спалювання жиру і прискорювати метаболізм, передають Патріоти України. Але все залежить від того, що саме ви в неї додаєте. Досл...

Народні прикмети на 13 серпня. Що обов'язково треба зробити цього дня, щоб не мучило решту життя

середа, 13 серпень 2025, 7:11

13 серпня за новим церковним календарем (26 серпня за старим) - день пам'яті преподобного Максима Сповідника, який прославився як противник єресі. За старим календарним стилем і що можна і не можна робити в день пам'яті святого Євдокима Каппадокіянина ...