Рис - класичний гарнір, який звикли готувати господині до обіду чи вечері. Страва відмінно поєднується з м’ясними та овочевими добавками, оскільки має досить нейтральний смак. Готувати його досить легко, передають Патріоти України.
Але кулінари знають, що звичну кашу легко зробити цікавішою. Особливих складнощів у цьому немає.
Потрібно лише замінити звичайну воду при варінні на курячий бульйон.
Зміна рідини вплине на смак рису. Він стане більш пікантним та ароматним.
Для приготування смачного гарніру слід підготувати лише дві склянки рису та дві склянки бульйону. При цьому господині зазначають, що можна використовувати бульйон на основі овочів.
Перед початком приготування крупу потрібно промити і помістити в каструлю разом із бульйоном. Далі вариться страва за класичним рецептом.
Не варто поспішати із подачею. Потрібно дати каші трохи настоятися під кришкою. Завдяки цій простій хитрощі смак та аромат будуть яскравішими.
Якщо у вас не має алергії, кисломолочні продукти, особливо кефір та йогурт, можуть бути корисними для кишківника. А при непереносності лактози також є шанс знайти альтернативу, але краще попередньо проконсультуватися з гастроентерологом, передають Патр...
Бобові (квасоля, сочевиця, арахіс, нут, горох) багаті білками, що допомагають шкірі регенерувати і довше залишатися молодою. Про користь бобових у раціоні розповіла дієтологиня Оксана Скіталінська, передають Патріоти України. За її словами, бобові мают...