Візьміть на замітку! Шість найсмачніших ранніх сортів огірків - їх обожнюють дачники

Зазвичай огірки висівають на городі з середини квітня до середини травня, а перший урожай збирають у липні. З посівом огірків дачники не поспішають, оскільки ця культура не терпить березневих морозів, передають Патріоти України.

Однак селекціонери вивели ранні сорти огірків, які можна висівати на розсаду вже на початку або в середині березня, а через 4 тижні пересаджувати на ділянку.

Арктика

Цей ранній сорт можна сіяти в теплицю або на підвіконні вже в березні. Сорт невибагливий у догляді і дуже урожайний, з невеликою кількістю насіння. Огірки мають хороші смакові якості і довго зберігаються після збору врожаю. Дачники відгукуються про сорт так:

Просто відмінний сорт огірочків, від якого в захваті вся моя сім'я. Я їх висаджую двічі - спочатку в теплицю в кінці зими, а потім влітку у відкритий грунт. Урожай збираю навесні і восени. Огірочки дуже смачні, соковиті. Ідеально підходять для салатів і закруток.

Еколь

Огірки сорту Еколь невеликі за розміром і темно-зелені, без гіркоти і пустот. Сорт відрізняється високою продуктивністю. Дуже довго плодоносить. Має багато хороших відгуків від дачників.

Євро Пік

Це ранній і самозапильний сорт огірків, який добре переносить перепади температур та інші стресові умови. Кущі добре плодоносять. Огірки Євро Пік виростають невеликими і прекрасно підходять для засолювання і маринування, хоча можуть вживатися і в свіжому вигляді. Ось так відгукуються про них покупці:

Чудовий урожай, солодкі і хрусткі огірки, вистачило на консервацію і частування родичам.

Китайський ельф

Дуже ранній і неймовірно ароматний сорт огірків. Дозріває приблизно за 35 днів. Має стабільну врожайність і стійкість до захворювань. Відрізняється довгим терміном зберігання огірків.

Авенсіс

Ранній і невибагливий у догляді гібрид огірка, який можна сіяти на розсаду вже на початку весни. А якщо хочете вирощувати ці огірки без розсади, то можна посіяти їх прямо на городі в середині квітня. Сорт Авенсіс відрізняється високою врожайністю і хорошим захистом від грибкових хвороб. Ось що пишуть про цей сорт дачники:

Сіяла насіння цих огірків на розсаду, потім висаджувала в грунт. Ростуть дуже добре, огірочки швидко дозрівають один за іншим, дуже смачні, не гірчать.

Маринда

Ранній і самозапильний сорт огірка з невеликими соковитими плодами. Огірки без гіркуватості і відмінною консистенції. Сорт стійкий до хвороб. Покупці пишуть про сорт Маринда наступне:

Оскільки взяла тільки 1 пакетик, висіяла на розсаду кожну насінину в окремий стаканчик. На грядки пересадила коли з'явилося по 6 листочків. Швидко пішли в ріст. Цвіли добре і практично на кожній квітці був зародок, якщо не на всіх. Огірочки збирала кожен день. З одного куща можна збирати за один раз до десяти стиглих огірків.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...