Візьміть на замітку! Стало відомо, які продукти провокують сивину і старіння всього організму

Сиве волосся, яке може з'являтися як в 25, так і в 50 років, мало кому подобається. Багато чоловіків і жінок сильно переймаються через те, що їхнє волосся втрачає колір і стає "сріблястим", передають Патріоти України.

Виявляється, сивину і старіння всього організму провокують певні продукти. Якщо ви виключите їх зі свого раціону, то зможете зберегти молодість і врятувати волосся від втрати кольору.

Експерти вважають, що на появу сивини впливають продукти, які стимулюють окислювальний процес в організмі. Щоб зберегти красу волосся, вам потрібно відмовитися від:

  • солодкого,
  • жирного,
  • смаженого.

Саме такі продукти негативно впливають на фолікули волосся. Вони, як вважають експерти, заважають проникненню меланіну. Через це волосся не отримує природне джерело кольору, а тому стає сивим і безбарвним.

Крім цього, солодощі, жирні страви і смажені продукти негативно впливають на весь організм. Вони провокують старіння і псують шкіру. До того ж, вони нерідко провокують набір ваги.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...