Візьміть на замітку! ТОП-3 омолоджуючі стрижки для жінок, які будуть на піку моди в 2023 році

Багато жінок, одягаючи окуляри, виглядають старшими за свій вік. Однак, якщо правильно підібрати стрижку, то ви виглядатимете молодо і стильно як в окулярах, так і без них. У 2023 році стилісти рекомендують звернути увагу на три основні зачіски, передають Патріоти України.

Піксі з довгим чубчиком

Це вдала зачіска для того, щоб підкоригувати овал та пом'якшити риси обличчя. За допомогою довгого чубчика можна легко приховати зморшки на лобі і біля очей, які є у всіх жінок після 50 років. Окуляри зроблять образ більш стильним та елегантним. Піксі підходить жінкам різного віку, незалежно від густоти волосся.

Ассиметричний боб

Максимально ефектно асиметричний боб виглядає на рівному і прямому від природи волоссі. Якщо ви носите окуляри, то така зачіска у поєднанні з чубчиком буде саме те, що вам потрібне. Це поєднання візуально подовжує шию. Усі недоліки зовнішності відходять на другий план і майже непомітні.


Біксі

Це мікс стрижок боб та піксі. Від першої зачіски тут довжина, а від другої – локони різної довжини, які розташовуються у вигляді сходів (на маківці – найдовші, на потилиці та скронях – найкоротші). Ця стрижка особливо підходить тим жінкам, які мають загострені риси обличчя. Наприклад, сильно виражені вилиці, важке підборіддя тощо. Щоб зробити образ жіночнішим, вибирайте саме цю зачіску.

Лише спробуйте! Цей картопляний гратен з грибами з’їдається за 5 хвилин

вівторок, 7 травень 2024, 0:14

Так швидко з’їдається, бо він виходить дуже смачний із вершковим смаком та грибним ароматом, передають Патріоти України. Хіба можна таке лишати на тарілці? Підготуйте такий перелік:. Для приготування потрібно підготувати овочі. Картоплю наріжте кільця...

Водіям на замітку! Названо запахи в автомобілі, які мають насторожити

понеділок, 6 травень 2024, 23:58

Запахи в нових автівках можуть негативно позначатися на здоров'ї водіїв - салони радять провітрювати. Однак є кілька запахів, які мають насторожити автовласників - простим провітрюванням у таких випадках не обійтись, передають Патріоти України. Як пише...