Коли господиня готує різноманітні страви з позитивом, добрим настроєм, то й страви будуть вдаватись смачними, а всі домашні будуть задоволені. У цьому можуть допомогти хитрощі, завдяки яким готувати одне задоволення, передають Патріоти України.
Якщо у вас обмаль часу, а м’ясо в каструлі ні в яку не бажає доходити до готовності, просто додайте в киплячий бульйон ложку рослинної олії – так справа піде набагато швидше.
Поквапити яловичину можна і за допомогою гірчичного порошку. У цьому випадку шматок м’яса слід натерти гірчицею перед тим, як відправити його в окріп.
Що ж робити, якщо потрібно терміново зварити горох, якому потрібно ще більше часу, щоб його можна було подати до столу?
Відповідь проста: на початку варіння всипте в каструльку, куди пізніше додасте бобові, трохи соди. На два літри води достатньо половини чайної ложки.
А ось для надання рису білого кольору рекомендується використовувати інший підручний засіб – лимонний сік.
Додайте одну чайну ложку соку лимона під час варіння рису, щоб гарнір мав апетитний вигляд і зберігав щільну текстуру.
Якщо ви зазвичай пропускаєте сніданок, радимо цього не робити, оскільки ранковий прийом їжі важливий для метаболізму, підтримки м’язової маси та контролю рівня цукру в крові. Крім того, правильні продукти можуть допомогти вам схуднути та набрати м’язов...
Щоб схуднути, варто не тільки зменшити калорії, а й дбати про водний баланс, адже вживання води під час їжі допомагає відчувати ситість і контролювати бажання з’їсти зайвого. Крім того, сон також важливий для зниження ваги, оскільки він впливає на ріве...