Коли господиня готує різноманітні страви з позитивом, добрим настроєм, то й страви будуть вдаватись смачними, а всі домашні будуть задоволені. У цьому можуть допомогти хитрощі, завдяки яким готувати одне задоволення, передають Патріоти України.
Якщо у вас обмаль часу, а м’ясо в каструлі ні в яку не бажає доходити до готовності, просто додайте в киплячий бульйон ложку рослинної олії – так справа піде набагато швидше.
Поквапити яловичину можна і за допомогою гірчичного порошку. У цьому випадку шматок м’яса слід натерти гірчицею перед тим, як відправити його в окріп.
Що ж робити, якщо потрібно терміново зварити горох, якому потрібно ще більше часу, щоб його можна було подати до столу?
Відповідь проста: на початку варіння всипте в каструльку, куди пізніше додасте бобові, трохи соди. На два літри води достатньо половини чайної ложки.
А ось для надання рису білого кольору рекомендується використовувати інший підручний засіб – лимонний сік.
Додайте одну чайну ложку соку лимона під час варіння рису, щоб гарнір мав апетитний вигляд і зберігав щільну текстуру.
Багато водіїв і пасажирів навіть не замислюються над тим, яке місце в машині може виявитися найнебезпечнішим під час аварії. Однак дослідження показують, що розташування в салоні має вирішальне значення для виживання у разі ДТП. Про це пише «SUV News»,...
6 квітня за новим стилем (19 квітня за старим) - день пам'яті святого Євтихія, архієпископа Константинопольського. За юліанським календарем - день пам'яті преподобного Захарії Печерського, постника, нагадують Патріоти України. ***. Євтихій жив у VI сто...