Візьміть на замітку! ТОП-5 кольорів зими 2023 року, які носитимуть усі модниці

Осінь з її затишними пастельними кольорами позаду. Новий сезон вимагає нового підходу. Стилісти, які проаналізували подіумні тренди, твердять - зима 2022/2023 порадує модниць і модників яскравими відтінками, передають Патріоти України.

Зокрема видання Who What Wear назвало п’ять основних кольорів, якими можна буде звеселяти себе у пору мінусових температур, похмурого неба і раннього заходу сонця.

Кобальтовий синій

З усіх варіантів цього благородного кольору, стримані відтінки якого деякі стилісти навіть відносять до базових, цієї зими на піку буде насичений кобальтовий. Зокрема завдяки тому, що він вдало поєднується з усіма нейтральними кольорами. Тож його можна використовувати в акцентних аксесуарах. Але, якщо хочеться чогось сміливого і зухвалого, придбайте собі якусь річ цього кольору – від водолазки до зимового пальто. Втім, зловживати цим кольором у портретній зоні не варто білявкам холодного типу, він може робити обличчя хворобливим на вигляд. В такому разі ваш вибір – це штани чи речі, де кобальтовий присутній як частина візерунку чи принта.

Коричневий

Цієї зими сміливо можна стверджувати, що коричневий – це новий чорний. Він буде популярний в усіх відтінках. Холодні, теплі, світлі, темні, з жовтим підтоном, з червоним, благородний бежевий – обирати можна на свій смак. Коричневий можна зробити базовим тлом, а можна вибрати акцентним кольором. Жодних обмежень для фантазії.

Яскраво-рожевий

Модний дім Valentino торік напророкував на осінь 2022 наступ стилю Barbiecore. Він цілком і повністю був натхненний класичною естетикою ляльки Барбі та її фірмовим яскраво-рожевим кольором. Цей стиль був на піку в 90-ті рр. і знову повернувся на подіуми. Причому з осені він впевнено перекочував у зиму. І, схоже, буде на піку і в наступні кілька сезонів. Стилісти радять не стидатись у виборі відтінків і робити ставку на кричущу життєрадісну фуксію. Навіть у діловому стилі.

Сріблястий

У новому сезоні сріблястий колір – більше не вибір виключно "королев диско". Тепер це панівний тренд сезону. Цей колір пропонують використовувати не тільки на новорічних вечірках, а додавати його у повсякденні образи. Блискучі штани чи пуховик привертатимуть погляди на вулиці, а жилетка чи розшитий срібними лелітками топ – у приміщенні. Що стосується аксесуарів, то срібло доречне будь-де, навіть у взутті, якщо ви готові доглядати за такою вимогливою парою.

Пастельний рожевий

А це варіант для тих, хто хоче рожевих барв у гардеробі, але з якихось причин побоюється фуксії. Її більш благородна сестра запорошена троянда все ще на піку актуальності. Безсумнівний плюс цього кольору в тому, що він пасує абсолютно всім і здатний освіжити навіть найбільш скромний образ, при цьому не схиляючи його до екстравагантності.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...