Візьміть на замітку! ТОП-5 речей, які потрібно встигнути зробити до Нового року 2023, щоб залучити гроші і удачу на весь рік

До Нового року 2023 залишилося трохи більше місяця. Щоб рік Кролика став успішним для вас, потрібно правильно його зустрічати. Покровитель 2023 року не любить бруду і мотлоху, тому кожному потрібно позбутися від цього до кінця грудня, передають Патріоти України.

Експерти кажуть, що перед наступаючим Новим роком потрібно провести генеральне прибирання, і не одне. Речі вбирають в себе негатив, який здатний зруйнувати все. Щоб стати щасливішими, багатшими, успішнішими в 2023 році, потрібно слідувати простим правилам.

Що потрібно викинути з дому до Нового року 2023

Розбиті чашки, тарілки, дзеркала. Це неймовірна негативна енергетика, яка руйнує ваш стан. Розбиті речі в будинку потрібно викинути, щоб це не вплинуло на ваше матеріальне становище. На кухні не можна тримати нічого битого. Обов'язково за тиждень до Нового року постеліть нову скатертину і використовуйте тільки чисті прилади.

Одяг, який захаращує все ваше життя. Речі вбирають всю нашу енергетику, настрій, здоров'я. Якщо ваші шафи забиті старими речами, які ви давно не носите, варто від них негайно позбутися. Речі можна роздати або відправити в сміттєвий контейнер. Не збирайте мотлох у своїй шафі в Новому році, щоб не втратити здоров'я.

В умовах тотальної економії електроенергії в кожному будинку можна знайти свічки. Мало хто знає, але свічки є неймовірним джерелом енергетики людини. Перед Новим роком варто позбутися від напівзгорілих свічок і таких, які вам неприємні. Такі свічки можуть негативно впливати на будинок, що призведе до частих сварок та розчарувань в новому році.

Езотерики також радять усім привести в порядок балкон. Порожні пляшки, банки та різний посуд потрібно відправити на зберігання в інше місце. Мало хто знає, але такі речі крадуть всю вашу удачу і гроші. Щоб в Новий рік 2023 бажання здійснилися, від таких речей потрібно негайно позбутися.

І останнє, що потрібно зробити перед Новим роком 2023, це викинути подарунки. Речі, які вам неприємні, приносять негативні емоції. Тріснуті вази, вигорілі картини, магніти, тарілки та одяг. Не вступайте в Новий рік з тими речами, які викликають роздратування та негатив. Ваш будинок перед Новим роком повинен наповнитися затишком, теплом і новою позитивною енергетикою.

Перевірте себе! Психологічний тест у картинці розкаже, чи можна вам довіряти таємниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:07

Вам довіряють друзі усі найпотаємніші секрети чи, навпаки, намагаються слідкувати за своєю розмовою, аби зайвого не бовкнути? Ми ділимося тестом, який за декілька секунд відповість на це питання, передають Патріоти України. Вам потрібно просто глянути...

Водіям на замітку! Що впливає на швидке зношування шин в авто

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:30

Новий комплект шин найчастіше є помітною для сімейного бюджету покупкою. Тому автовласникам важливо, щоб гума на автомобілі служила довго - а так, на жаль, виходить не завжди. Причин прискореного зношення покришок декілька, і на всі з них водій може вп...