Для того, щоб почуватися здоровим, підтримувати організм в тонусі та самопочуття, потрібно правильно та корисно харчуватися. Раціон повинен бути збалансованим, містити у собі вітаміни та макроелементи, передають Патріоти України.
Редакція зібрала для вас інформацію та розповість про топ-3 продуктів, які потрібно їсти щодня.
Рослинна олія різного походження
Відомо, що рослинна олія – це відмінне джерело вітаміну Е. Особливо багато цієї речовини в оливковій олії прямого віджиму. Не менш корисні соєва, лляна та кунжутна олії. Їх найкраще додавати у салат замість шкідливого майонезу.
Насіння
Корисний склад має насіння соняшнику, яке містить вітаміни групи В, вітамін Е, калій, кальцій, магній, залізо і біотин. Також фахівці радять споживати насіння гарбуза, у якому є багато фосфору. Додати в раціон можна й насіння льону, кунжуту, чіа. Ними можна доповнювати не лише салати, але й смузі.
Зелень
Зелень – це відмінне джерело вітамінів A, B2, B3, B6, B9, C, E, K. Найкориснішим листовим овочем вважається шпинат, який можна додавати в омлети, салати, запіканки. До свого раціону також можна додати кріп, петрушку, базилік, листя салату.
Осінь - час, коли наш організм стає більш чутливим. Імунітет падає, самопочуття змінюється, а травна система особливо реагує на вечірній раціон. Часто неприємні симптоми - здуття, печія чи біль у шлунку - розбуджують нас посеред ночі, порушуючи відпочи...
Відмити духовку від жиру, кіптяви та залишків їжі буває досить складно. Навіть магазинна хімія не завжди допомагає, Патріоти України. Але існує простий народний спосіб, яким користувалися ще наші бабусі. Він допоможе розм’якшити навіть застарілий бруд....