У фарш для котлет більшість господарок додають батон, розмочений у молоці, передають Патріоти України.
Та деякі господині замість молока використовують звичайну воду. Чи краще це для майбутніх котлет?
Хліб додають у фарш для того, щоб котлети тримали форму та не розвалювалися.
А молоко потрібно для того, щоб розмочити цей батон.
Чи потрібно це робити за допомогою молока?
Насправді в м’ясі та молоці багато білків, які «не товаришують» один з одним, через що котлети виходять жорсткими.
Спробуйте замочити батон у звичайній воді, і ви побачите, що котлети вийшли соковитими, цілісними і такими ж піджаристими.
Різниці абсолютно ніякої немає – котлети з фаршу та хліба на воді також тримають форму і по соковитості не поступаються “молочним”.
А вимочувати хліб у молоці – це переведення продуктів, вважають досвідчені господині.
Багато людей прагнуть зрозуміти, як правильно поводитися в суспільстві, щоб зберегти повагу оточуючих. Згідно з психологами, існує кілька типів поведінки, які можуть миттєво позбавити вас цієї важливої якості. У цій статті ми розглянемо три ключові вчи...
Цей напій багато хто любить, а дехто не може без нього уявити свій день. Користь кави вже неодноразово доведена вченими, але, попереджають фахівці, корисною вона буває не для всіх, передають Патріоти України. Це перше питання, яке зазвичай хвилює, і не...