У фарш для котлет більшість господарок додають батон, розмочений у молоці, передають Патріоти України.
Та деякі господині замість молока використовують звичайну воду. Чи краще це для майбутніх котлет?
Хліб додають у фарш для того, щоб котлети тримали форму та не розвалювалися.
А молоко потрібно для того, щоб розмочити цей батон.
Чи потрібно це робити за допомогою молока?
Насправді в м’ясі та молоці багато білків, які «не товаришують» один з одним, через що котлети виходять жорсткими.
Спробуйте замочити батон у звичайній воді, і ви побачите, що котлети вийшли соковитими, цілісними і такими ж піджаристими.
Різниці абсолютно ніякої немає – котлети з фаршу та хліба на воді також тримають форму і по соковитості не поступаються “молочним”.
А вимочувати хліб у молоці – це переведення продуктів, вважають досвідчені господині.
Чимало користувачів ноутбуків скаржаться, що акумулятор в їхньому пристрої швидко виходить з ладу і перестає тримати заряд. При цьому проблема може полягати не в якості самої батареї, а в неправильній її експлуатації, передають Патріоти України. Експер...
Новітні дослідження підтверджують, що вітамін D може відігравати ключову роль у сповільненні процесів старіння. Вчені виявили, що він допомагає зберігати теломери - захисні "ковпачки" на кінцях хромосом, довжина яких тісно пов’язана зі старінням органі...