Вода чи молоко? Ось у чому вимочувати хліб для котлет

У фарш для котлет більшість господарок додають батон, розмочений у молоці, передають Патріоти України.

Та деякі господині замість молока використовують звичайну воду. Чи краще це для майбутніх котлет?

Подробиці

Хліб додають у фарш для того, щоб котлети тримали форму та не розвалювалися.

А молоко потрібно для того, щоб розмочити цей батон.

Чи потрібно це робити за допомогою молока?

Насправді в м’ясі та молоці багато білків, які «не товаришують» один з одним, через що котлети виходять жорсткими.

Спробуйте замочити батон у звичайній воді, і ви побачите, що котлети вийшли соковитими, цілісними і такими ж піджаристими.

Різниці абсолютно ніякої немає – котлети з фаршу та хліба на воді також тримають форму і по соковитості не поступаються “молочним”.

А вимочувати хліб у молоці – це переведення продуктів, вважають досвідчені господині.

Це може здивувати! Вчені визначили, жінки якого зросту та якої ваги найпривабливіші для чоловіків

субота, 18 січень 2025, 10:26

Жінки у бажанні стати привабливими для чоловіків сідають на дієти, роблять купу косметичних процедур і намагаються досягти параметрів моделей. Однак насправді, чоловіків приваблюють зовсім інші жінки, передають Патріоти України з посиланням на дослідже...

Це може здивувати! Що відбудеться з організмом, якщо відмовитися від білого хліба

субота, 18 січень 2025, 8:52

Білий хліб має репутацію не зовсім корисного продукту, оскільки його виготовляють з очищеного борошна, позбавленого корисних частин, таких як висівки та зародки. Хоча інколи такий хліб може бути збагачений вітамінами групи В, його споживання все ж варт...