У фарш для котлет більшість господарок додають батон, розмочений у молоці, передають Патріоти України.
Та деякі господині замість молока використовують звичайну воду. Чи краще це для майбутніх котлет?
Хліб додають у фарш для того, щоб котлети тримали форму та не розвалювалися.
А молоко потрібно для того, щоб розмочити цей батон.
Чи потрібно це робити за допомогою молока?
Насправді в м’ясі та молоці багато білків, які «не товаришують» один з одним, через що котлети виходять жорсткими.
Спробуйте замочити батон у звичайній воді, і ви побачите, що котлети вийшли соковитими, цілісними і такими ж піджаристими.
Різниці абсолютно ніякої немає – котлети з фаршу та хліба на воді також тримають форму і по соковитості не поступаються “молочним”.
А вимочувати хліб у молоці – це переведення продуктів, вважають досвідчені господині.
Якщо їсти гречку щодня, організм отримає як користь, так і можливі ризики, залежно від кількості, способу приготування та загального раціону, передають Патріоти України. Висновок: Їсти гречку щодня — не шкідливо, якщо вона є частиною збалансованого ра...
Після настання 60 років від занять бігом краще відмовитися і замінити їх іншою активністю, наприклад скандинавською ходьбою. Ця рекомендація є загальною настановою, яка базується на статистичному збільшенні ризиків з віком, згідно з Рекомендаціями ВООЗ...