Водіям на замітку! Як швидко в спеку охолодити сидіння та кермо автомобіля

Влітку під час спеки водії та пасажири стикаються з кількома труднощами. Одна з них - підвищення температури повітря у салоні автомобіля. І проблема полягає не тільки в тому, що в машині стає спекотно та душно, пише pixelinform.com, передають Патріоти України.

З’являється ще одна проблема — нагрівання поверхонь. Рульове колесо може стати настільки гарячим, що торкнутися нього буде неможливо. Те саме стосується і сидінь: їхня поверхня може так сильно нагрітися, що сісти буде дуже складно.

Є один простий спосіб, як можна швидко і з легкістю вирішити цю проблему. На допомогу автомобілісту прийде простий рушник.

Виріб має бути вологим. Тому знадобиться пляшка з водою (бажано, щоб на ємності був розпилювач).

Протріть нагріті поверхні рушником. Волога, що випаровується, почне «забирати» з собою тепло. У результаті кермо та сидіння перестануть бути гарячими.

Замість рушника можна використовувати вологі серветки, призначені саме для догляду за салоном транспортного засобу: такі вироби не залишають розводів.

Замінять кондиціонер! Названо кімнатні рослини, які освіжають та очищують повітря

вівторок, 2 липень 2024, 21:00

Ці квіти - ідеальний вибір, щоб природно та безпечно освіжити ваш дім, передають Патріоти України. Завдяки цим квітам ви значно менше користуватиметеся кондиціонером, зменшите рахунки за електроенергію і дихатимете чистим повітрям.

Оцінять всі! Запечена в духовці молода картопля - смачніше не буває

вівторок, 2 липень 2024, 18:14

Скоро почнеться сезон молодої картоплі. Цей рецепт вам сподобається, зберігайте, щоб не загубили. Дуже смачна страва, неможливо відірватися, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Для поливки:. Приготування:. Вимийте ретельно картоплю й висушіть її....