Водіям на замітку! Названо запахи в автомобілі, які мають насторожити

Запахи в нових автівках можуть негативно позначатися на здоров'ї водіїв - салони радять провітрювати. Однак є кілька запахів, які мають насторожити автовласників - простим провітрюванням у таких випадках не обійтись, передають Патріоти України.

Як пише еxpress.co.uk, один із них — запах горілої гуми, який попереджає про перегрівання гальм. Це може бути викликане частим різким гальмуванням у короках або під час руху в гірській місцевості.

Ще один поширений запах — запах пластику, що горить. Це часто вказує на несправність електричної системи автомобіля, наприклад, перегрівання проводів або перегорання запобіжника.

На несправність гальм може вказувати й металевий запах. У важких випадках запах металу може вказувати на внутрішні проблеми двигуна: надмірне зношування компонентів через низький рівень масла або механічну несправність.

А неприємний запах тухлих яєць, швидше за все, спричинений проблемами паливної системи. Наприклад, несправністю каталітичного нейтралізатора. Це частина вихлопної системи, яка відіграє важливу роль у зниженні шкідливих викидів.

Результат здивує! Тест у картинці визначить, наскільки ви любите себе

неділя, 19 травень 2024, 12:12

Психологічний тест у картинці розкаже про те, наскільки ви любите себе. Це можливість дослідити, що вами рухає, і краще зрозуміти себе. Тож чому б не зробити рішучий крок і дізнатися більше про те, хто ви є? Цей особистісний тест був розроблений для ан...

Просто оберіть троянду! Цей психологічний тест розповість, коли здійсняться ваші мрії

неділя, 19 травень 2024, 11:09

Вірите ви в те, що ваші мрії можуть здійснитися? А чи знаєте ви, коли саме це може статися? Цей захопливий психологічний тест допоможе вам зазирнути у майбутнє і отримати відповіді на ці питання. Деталі. Все, що вам потрібно зробити, – це вибрати одну ...