Взимку, коли температура повітря часто опускається нижче нуля, а вночі "тішить" досить сильними морозами, лобове скло автомобіля замерзає. Часом так відбувається всередині. Чому і що робитиПро це розповіли у виданні Mirror, передають Патріоти України.
Згідно з автомобільною організацією RAC, замерзання лобового скла всередині салону пов'язане з конденсатом. Найгірше те, що це може вплинути на ваш автомобіль, особливо, якщо це досить стара модель.
В RAC стверджують, що поява обледеніння всередині автомобіля вказує на високу вологість в салоні. Якщо всередині авто тепле, вологе повітря, то це призведе до утворення конденсату на вікнах та лобовому склі, а через низьку зовнішню температуру скло стає вночі холодним і підмерзає.
Автомобільні експерти впевнені, що в транспортних засобах, незалежно від їхнього віку, марки чи моделі, така проблема досить поширена. Тому потрібно знати, як з нею впоратися.
Конденсат в автомобілі може з'являтися через різні фактори. Наприклад, якщо ви залишили в машині вологе взуття, вода буде з часом випаровуватися, що призведе до надлишку вологи. Таке ж може статися, якщо увімкнути обігрівач перед паркуванням.
В RAC впевнені, якщо ви будете регулярно впевнюватися, що автомобіль добре провітрюється, то можна запобігти утворенню конденсата і, як результат, позбутися обледеніння всередині. Наприклад, якщо у вас часто працює обігрівач, намагайтеся відчиняти вікна, особливо, коли паркуєтесь, щоб збалансувати різницю між внутрішньою та зовнішньою температурою.
Також переконайтесь, що прибрали всі вологі предмети з салону. Навіть якщо ви просто прогулялися мокрим тротуаром чи були у спортзалі, не залишайте вологе взуття та спортивний одяг всередині.
Прибрати зайвий конденсат з автомобіля допоможуть і деякі продукти. Наприклад, силікагель. Можете залишити невелику його кількість в підставці для склянок, щоб він увібрав вологу. Якщо ці способи не допоможуть побороти проблему, отже, вона серйозніша, кажуть експерти. Тоді варто відправити автомобіль у ремонт.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...