Водіям на замітку! ТОП-5 найбільш надійних б/в автомобілів по ціні менше 5000 євро

Німецька організація з технічного нагляду (TÜV) за результатами технічних перевірок щорічно складає рейтинг надійності автомобілів (TÜV-Report). Сьогодні ми назвемо найбільш надійні автомобілі у віці від 10 до 11 років за версією TÜV-Report-2023, які коштують менше 5000 євро, передають Патріоти України.

Відразу скажемо, що кордон менш ніж 5000 євро взятий на підставі цін у Німеччині. В Україні такі машини можуть коштувати дорожче.

VW Golf 6

VW Golf шостого покоління випускали з 2008 до 2012 року. У цих автомобілів відсоток технічних несправностей становить 20,9%. Найчастіше у Golf шостого покоління буває підвищена витрата мастила, а також проблеми з амортизаторами та гальмами. Придбати такий Гольф можна за ціною приблизно від 4000 євро.

Audi A3 (Typ 8P)

У Audi A3 другого покоління, який випускали з 2003 по 2012 рік, теж невелика кількість технічних проблем. У цієї моделі відсоток технічних несправностей становить 18,5%. Тільки іноді відзначаються підвищена витрата мастила та проблеми з гальмівними дисками.

Mazda3 (Typ BL)

Mazda3 другого покоління випускали з 2009 до 2013 року. У цього автомобіля відсоток технічних проблем також дуже низький -18,7%. До головних переваг Mazda3 другого покоління потрібно віднести високоякісну збірку, систему ESP в стандартній комплектації (це система стабілізації курсової стійкості), міцне шасі і хороші гальма. До недоліків - скарги на кермо та фари.

Honda Jazz II

У Honda Jazz другого поклоніння відсоток технічних проблем становить 17,2%. Компанія Honda випускала Jazz другого покоління з 2008 до 2014 року. У Німеччині зараз такий автомобіль коштує від 3000 євро. Цілком надійна машина з мінімум технічних несправностей. Єдині проблеми – зношені гальмівні диски та іржа.

Mini (Typ R55-R59)

У Mini у версіях від Typ R55 до R59 відсоток технічних проблем становить 17,5%. Ці автомобілі мають мінімальну кількість технічних проблем. До недоліків можна віднести підвищену витрату мастила та не дуже яскраві фари й задні ліхтарі. Але у Mini навіть у віці 10-11 років практично бездоганні гальма, як і, наприклад, рульове управління

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...

Секрети збалансованого харчування собак: корисні рекомендації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:39

Збалансоване харчування – це запорука здоров'я та довголіття вашого собаки. Воно повинно забезпечувати тварину всіма необхідними нутрієнтами в правильних пропорціях, що забезпечує: . Незбалансоване ж харчування може призвести до: . 1. Вибирайте якісн...