Випічка виходить високою, пишною, розсипчастою - натуральний бісквіт, передають Патріоти України.
У миску влийте кефір, додайте соду, манну крупу, борошно, перемішайте. Залиште на 20-30 хвилин для набухання. Розм’якшене вершкове масло розітріть з цукром, ваніліном і яйцями. З’єднайте з кефірною масою, перемішайте. Розділіть тісто на 2 частини, в одну додайте какао-порошок і ретельно перемішайте.
Роз’ємну форму змажте соняшниковою олією. У центр форми по черзі лийте тісто різного кольору. Зробіть зубочисткою малюнок у вигляді павутинки.
Випікайте пиріг 35-40 хвилин при 200 градусах. Готовність перевірте зубочисткою.
Смачного!
Редиска – одна з перших культур, які висівають навесні. Але навіть досвідчені городники нерідко стикаються з проблемою стрілкування, коли замість соковитого коренеплоду рослина витягується вгору. У такому разі редиска стає твердою, волокнистою, гіркою ...
Чому ін’єкційні препарати (ботулотоксини, гіалуронова кислота, філери, біоревіталізанти тощо), потрапляють не туди, куди мали б, та чому можують призвести до незворотної втрати зору, розповів офтальмолог вищої категорії, офтальмохірург, кандидат медичн...