Волосся не буде електризуватися: ТОП-5 зимових beauty-лайфхаків на кожен день

Зима цьогоріч обіцяє бути з морозами та снігом, тож варто не забувати про прості хитрощі, аби зробити своє життя комфортним. Не в останню чергу потреба в утепленні б'є по зовнішньому вигляду та зручності, передають Патріоти України.

"Телеграф" зібрав п'ять основних лайфхаків, які допоможуть уникнути популярних проблем зимою. Серед них зокрема, електризування волосся та штани, що постійно висмикуються із високих чобіт.

Лайфхаки для волосся

Аби висушити волосся швидше та уникнути "пушіння"радять використовувати замість рушника футболку з бавовни. В неї треба ненадовго закрутити волосся.

Аби позбутися електризації волосся можна надіти на гребінець спанбондовий клаптик, це допоможе також з очищенням гребінця.

Аби волосся гарно виглядало після шапки, щоб уникнути жирності та/або приплюснутості, можна швидко збризнути сухий шампунь. Якщо від шапки частина пасм вибилась, то приборкати їх допоможуть зубна щітка та лак для волосс

Поради для власників високих чобіт

Аби тримати джинси заправленими в чоботи, можна використати тримачі для рукавиць (вони здебільшого дитячі) або зробити їх самостійно з підтяжок.

Якщо черевики обвисають чи заламуються можна згорнути старий журнал, закріпити гумкою (як гумка для грошей чи резинка для волосся) та вставити їх у чоботи, щоб вони стояли прямо.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...