"Волосся скунса": У моду входить незвичайне фарбування з 90-х (фото)

Часом здається, що все найгірше в моді вже сталося, і малоймовірно, що щось може нас здивувати. Але ні, нове модне фарбування волосся 2021 2022 приголомшує і викликає бурю дуже різних емоцій. Зустрічайте - в моді фарбування волосся під скунса: одні його зневажають, а інші – божеволіють від нього, зазначають Патріоти України.

Як бачимо, мода 90-х буквально переродилася в наш час - інколи здається, що якийсь сильний маг переніс нас в ті далекі часи, коли популярними були дуже дивні речі і зачіски, які відрізняються грубими лініями і контрастами. Саме звідти до нас прийшло волосся скунса. Щоправда, ймовірно за цей новий тренд у фарбуванні волосся ми повинні подякувати тіктокерам, які із задоволенням "живляться" давно забутими образами і стилями. Воістину мода осінь-зима 2021 2022 незвичайна!

Але те, як сприймати це модне фарбування 2021 для брюнеток і блондинок, вирішувати тільки вам. Ви можете піти в ногу з модою й дозволити собі творчий експеримент на голові, а можете удати, що це фарбування волосся 2021 на коротке волосся або середнє вас не вразило. У будь-якому разі тут лукавити не можна, адже тільки сміливі дівчата та жінки, на яких подіяли чари "лихих" 90-х, зможуть перетворитися на "скунса".

Яскраве фарбування 2021 "під скунса" - це контрастні кольори волосся, яке фарбують блоками. Тобто в ідеалі ви повинні розділити волосся на блоки, і кожному з них "подарувати" якийсь колір. І ось тут починається найголовніше - в хід йде натхнення і фантазія.

Якихось правил фарбування блоками немає, тому всі ті, хто не любить бути, як усі – будуть на сьомому небі від щастя, адже тепер можна створити на голові щось унікальне і неповторне.

Волосся скунса - це, без перебільшення, наймодніший колір волосся 2021 2022. Так-так, найближчими кількома сезонами нам доведеться перевершити себе і навчитися поєднувати непоєднуване настільки віртуозно, щоб те, що з'явилося в 90-х і відродилося зараз, немов квіти в саду, розрослося й розцвіло, і щоб ми були в захваті від фарб, які розливаються навколо.

Модне фарбування 2022 під скунса - на що звернути увагу

Найбільше екстремальний варіант - це поділити шевелюру на дві рівні частини, і пофарбувати кожну половину яскравою фарбою. Водночас поділити волосся можна як вертикально, так і горизонтально.

Ви також можете грати з контрастами - використовувати темні та світлі фарби, холодні і теплі відтінки. І чим більше цікавих комбінацій ви створите, тим крутіше виглядатимете.

Нарешті, ви повинні навчитися жити з волоссям скунса. Річ у тім, що з таким фарбуванням волосся ви моментально станете магнітом, який притягує погляди оточення. Бути непоміченою з такою зачіскою ви більше не зможете. І тут тільки одне питання - чи дійсно ви хочете цього!

Помиляється половина господинь! Чи можна смажити на оливковій олії

вівторок, 16 квітень 2024, 8:08

Оливкова олія має величезну перевагу перед іншими рослинними аналогами. Від соняшникового чи ріпакового вона відрізняється не лише по смаковим якостям, а й по складу, передають Патріоти України. Вважається дієтичним продуктом, виключно корисним і захищ...

Не робіть так! Три помилки зіпсують якість смаженої картоплі

вівторок, 16 квітень 2024, 7:07

Для того щоб порадувати сім’ю чудовою картоплею, варто спочатку навчитися її готувати так, як це роблять у ресторанах. У кухарів гарнір завжди виходить відмінної якості. Спочатку у коренеплоду схоплюється скоринка, яка дозволяє м’якоті вийти апетитною ...