Таку курячу грудку ви ще не пробували! Блюдо, від якого неможливо відмовитися. Воно не тільки красиве, але ще і дуже смачне, передають Патріоти України.
Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
Приготування:
З води, молока, цукру, солі, дріжджів і просіяного борошна замісіть м'яке тісто. Зверху на тісто додайте масло, вимісіть ще раз руками. Накрийте і залиште підходити на 30 хвилин.
Тим часом всі овочі, зелень і курячі грудки наріжте дрібними кубиками. Все перемішати, додати сіль і спеції за смаком. Тісто розділити на 18 частин. З кожної частини скачати кульку. Перекласти на деко (знадобиться 2 дека).
Кожну кульку тіста приплюснути пальцями, змазаними рослинною олією. Викласти по кілька ложок начинки зверху. Відправити в духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Через 20 хвилин дістати, посипати тертим сиром, відправити в духовку ще на 10 хвилин при тій же температурі. Страва готова! Дуже смачно, ситно і незвично!
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...