Таку курячу грудку ви ще не пробували! Блюдо, від якого неможливо відмовитися. Воно не тільки красиве, але ще і дуже смачне, передають Патріоти України.
Інгредієнти для тіста:
Інгредієнти для начинки:
Приготування:
З води, молока, цукру, солі, дріжджів і просіяного борошна замісіть м'яке тісто. Зверху на тісто додайте масло, вимісіть ще раз руками. Накрийте і залиште підходити на 30 хвилин.
Тим часом всі овочі, зелень і курячі грудки наріжте дрібними кубиками. Все перемішати, додати сіль і спеції за смаком. Тісто розділити на 18 частин. З кожної частини скачати кульку. Перекласти на деко (знадобиться 2 дека).
Кожну кульку тіста приплюснути пальцями, змазаними рослинною олією. Викласти по кілька ложок начинки зверху. Відправити в духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів.
Через 20 хвилин дістати, посипати тертим сиром, відправити в духовку ще на 10 хвилин при тій же температурі. Страва готова! Дуже смачно, ситно і незвично!
Досвідчений кухар ніколи не відмовиться від процесу маринування м’яса, тому що ця процедура дозволяє йому стати більш м’яким, соковитим та смачним. Деякі господині переживають, що маринад може перебити смак та аромат м’яса, але це не так. 1.Червоне вин...
Експерти кажуть, що чим більше маринується шашлик, то краще для м’яса. Але буває і так, що часу на маринування майбутнього шашлику немає. У класичному варіанті мінімальний час маринування шашлику – щонайменше дві години. Але трапляються випадки, коли т...