Вона чимось нагадує мініпіцу або пончики! Так курячу грудку ви ще не готували - незвична смакота

Таку курячу грудку ви ще не пробували! Блюдо, від якого неможливо відмовитися. Воно не тільки красиве, але ще і дуже смачне, передають Патріоти України.

Інгредієнти для тіста:

  • 1 склянка (200 мл) теплої води;
  • 1 склянка теплого молока;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 1 ст. л. сухих дріжджів (10 гр) ;
  • 1 ч. л. солі;
  • 5 склянок борошна (600 гр.);
  • 1 ст. л. рослинної олії.

Інгредієнти для начинки:

  • 500 гр. курячої грудки;
  • 2 цибулини;
  • 2 помідори;
  • 1 зелений перець;
  • 1 червоний перець;
  • 5-6 гілочок петрушки;
  • 5 шт. зеленої цибулі;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • 1 ч. л. солі;
  • 1 ч. л. чорного перцю, паприки та інших приправ за смаком;
  • 200 гр. твердого сиру.

Приготування:

З води, молока, цукру, солі, дріжджів і просіяного борошна замісіть м'яке тісто. Зверху на тісто додайте масло, вимісіть ще раз руками. Накрийте і залиште підходити на 30 хвилин.

Тим часом всі овочі, зелень і курячі грудки наріжте дрібними кубиками. Все перемішати, додати сіль і спеції за смаком. Тісто розділити на 18 частин. З кожної частини скачати кульку. Перекласти на деко (знадобиться 2 дека).

Кожну кульку тіста приплюснути пальцями, змазаними рослинною олією. Викласти по кілька ложок начинки зверху. Відправити в духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Через 20 хвилин дістати, посипати тертим сиром, відправити в духовку ще на 10 хвилин при тій же температурі. Страва готова! Дуже смачно, ситно і незвично!

Господиням на замітку! Як зварити буряк за 10 хвилин

неділя, 2 листопад 2025, 11:56

Страви з буряку є дуже популярними в Україні. Кулінарка Ксенія Радостіна поділилася в Instagram корисним лайфхаком, як за 10 хвилин приготувати буряк без плити та духовки, передають Патріоти України. Спосіб швидкого приготування буряка:. 1. Помийте, оч...

Яке масло краще купувати - 73% чи 82% - пояснюють експерти

неділя, 2 листопад 2025, 8:45

На полицях магазинів можна побачити вершкове масло з різним вмістом жиру - 72,5%, 73%, 80% чи 82%. Багато хто вважає, що це просто питання смаку, але насправді різниця між ними суттєва, передають Патріоти України. Експерти пояснюють: справжнім вершкови...