Вона чимось нагадує мініпіцу або пончики! Так курячу грудку ви ще не готували - незвична смакота

Таку курячу грудку ви ще не пробували! Блюдо, від якого неможливо відмовитися. Воно не тільки красиве, але ще і дуже смачне, передають Патріоти України.

Інгредієнти для тіста:

  • 1 склянка (200 мл) теплої води;
  • 1 склянка теплого молока;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 1 ст. л. сухих дріжджів (10 гр) ;
  • 1 ч. л. солі;
  • 5 склянок борошна (600 гр.);
  • 1 ст. л. рослинної олії.

Інгредієнти для начинки:

  • 500 гр. курячої грудки;
  • 2 цибулини;
  • 2 помідори;
  • 1 зелений перець;
  • 1 червоний перець;
  • 5-6 гілочок петрушки;
  • 5 шт. зеленої цибулі;
  • 2 ст. л. рослинної олії;
  • 1 ч. л. солі;
  • 1 ч. л. чорного перцю, паприки та інших приправ за смаком;
  • 200 гр. твердого сиру.

Приготування:

З води, молока, цукру, солі, дріжджів і просіяного борошна замісіть м'яке тісто. Зверху на тісто додайте масло, вимісіть ще раз руками. Накрийте і залиште підходити на 30 хвилин.

Тим часом всі овочі, зелень і курячі грудки наріжте дрібними кубиками. Все перемішати, додати сіль і спеції за смаком. Тісто розділити на 18 частин. З кожної частини скачати кульку. Перекласти на деко (знадобиться 2 дека).

Кожну кульку тіста приплюснути пальцями, змазаними рослинною олією. Викласти по кілька ложок начинки зверху. Відправити в духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів.

Через 20 хвилин дістати, посипати тертим сиром, відправити в духовку ще на 10 хвилин при тій же температурі. Страва готова! Дуже смачно, ситно і незвично!

Які 3 продукти потрібно додати в маринад, щоб м’ясо стало м’яким та «соковитим»

неділя, 5 травень 2024, 10:13

Досвідчений кухар ніколи не відмовиться від процесу маринування м’яса, тому що ця процедура дозволяє йому стати більш м’яким, соковитим та смачним. Деякі господині переживають, що маринад може перебити смак та аромат м’яса, але це не так. 1.Червоне вин...

Як швидко і смачно замаринувати м’ясо для шашлику

неділя, 5 травень 2024, 9:41

Експерти кажуть, що чим більше маринується шашлик, то краще для м’яса. Але буває і так, що часу на маринування майбутнього шашлику немає. У класичному варіанті мінімальний час маринування шашлику – щонайменше дві години. Але трапляються випадки, коли т...