Вони справжні улюбленці долі: ТОП-6 імен, які приносять удачу

Як забезпечити щасливе майбутнє дитини? Немає нічого простіше! Як запевняють езотерики, для цього достатньо назвати її щасливим іменем, передають Патріоти України.

Жіночі імена

Мілана

Горда авантюристка. Знає собі ціну і не дозволяє маніпулювати собою. Обожнює пізнавати нове і ніколи не сумує.

Не вміє сумувати і бачить позитив у самих непримітних речах. Небесні світила оберігають від бід і розчарувань. Її помисли настільки чисті, що створюється враження, ніби вона світиться зсередини.

Справжнє янголятко, чарівна Мілана обов’язково побудує щасливу долю.

Єлизавета

Справжня королева. З перших хвилин життя гордо заявляє про свої права на цю планету. Непокірна, горда, уперта і владна.

Незалежно від віку вважає себе главою сім’ї і змушує кожного зважати на її думку. Амбітній Єлизаветі по плечу будь-яка задача. Для неї немає безвихідних ситуацій.

Упевнена в собі жінка з легкістю долає життєві труднощі і невпинно рухається назустріч щастю.

Анастасія

Сміється в обличчя ворогам і презирливо переступає через перешкоди. Перипетії долі тільки загартовують її стійкий дух.

Успішна Анастасія ставить перед собою амбітні цілі і зробить все, щоб стати об’єктом заздрості і захоплення інших. Чарівна красуня вимоглива до чоловіків.

Не буде будувати сім’ю з тираном або власником. Знаходить справжнє щастя в любові. Успішно реалізується в професії. Стає щасливою дружиною і матір’ю.

Чоловічі імена

Микола

Стійкий, сміливий і рішучий. Володіє рідкісним даром знаходити спільну мову з усіма. Йому з легкістю дається навчання, а в роботі не виникає труднощів.

Його цінують як в колективі, так і в колі близьких. На нього рівняються. По-доброму заздрять і мріють про такого друга. Багато що Миколі дається набагато легше, ніж оточуючим.

Іван

Улюбленець долі з сильним янголом-хранителем. Не робить помилок і не потрапляє в сумнівні ситуації. Рідкісний везунчик, якому будь-яка помилка сходить з рук.

Не знає, що таке негаразди. Щиро дивується, чому навколишні скаржаться на життя. Іван настільки щасливий, що успіх і багатство буквально самі пливуть до нього в руки.

Володимир

Вольовий володар. Істинний лідер і приклад для наслідування. Справжній чоловік. Вихований, інтелігентний, успішний у всіх починаннях.

У його руках йде на лад будь-яка робота. Може досягти висот як в галузях, пов’язаних з фізичною працею, так і в інтелектуальній діяльності. Має успіх у протилежної статі і створює міцну сім’

Треба лише кілька хвилин! Простий психологічний тест за картинкою розповість про вас усе

четвер, 25 квітень 2024, 16:14

Якщо ви хочете дізнатися більше про себе, пройдіть цей простий психологічний тест за картинкою. Подивіться на зображення і виберіть жінку найстаршого віку, передають Патріоти України. Деталі. Пам'ятайте, що значення має саме перше враження, тому довго ...

Коли краще пити каву зранку? Названо ідеальний час - і це варто врахувати

четвер, 25 квітень 2024, 15:50

Багатьом людям важко прийти зранку до тями та почати нормально розмовляти до того моменту, поки вони не вип’ють філіжанку кави, що надає бадьорості. Проте, експерти вважають, що першим ділом випити напій з кофеїном – не ідеально, передають Патріоти Укр...