Впіймати знижки 26 листопада: ​ТОП-4 товари, яким прогнозують карколомні продажі в Чорну п'ятницю 2021

Чорна п'ятниця в Україні торкається всіх ніш. Цього року великий розпродаж випадає на 26 листопада, але багато магазинів уже встигли анонсувати, що не обмежаться одним днем. Акційні пропозиції діятимуть із 23 по 29 листопада.

Дивлячись на дані опитувань, третій рік поспіль найцікавіша категорія товарів для покупців – мобільна електроніка. Тому ми зібрали у добірку гаджети, на які варто звернути увагу.

1. AirPods Pro

Black Friday 2021 – слушний момент, щоб купити продумані навушники з функцією активного шумоподавлення. Нині середня ціна навушників у магазинах – 8 тис. грн. Розмір знижки становитиме від 7-10%, а це вже непогана пропозиція.

Незважаючи на вихід навушників 3-го покоління, Pro-модель поки що єдина з підтримкою активного шумоподавлення. Аксесуар, розроблений спеціально для тих, хто хоче занурюватись у музику на 100%.

2. Apple Watch Series 3

Товари Apple вже традиційно одержують максимум уваги покупців під час розпродажу на Чорну п'ятницю. Навіть враховуючи вихід більш просунутих моделей з цікавими опціями типу визначення рівня кисню в крові, найрозумніший годинник виробника – Apple Watch Series 3.

Це перший смарт-годинник бренду з можливістю спілкування з голосовим помічником Siri. Швидкість обміну даними між годинником і смартфоном стабільно висока, передбачено до 16 Гб пам'яті і навіть є повноцінний модуль LTE-стільникового зв'язку. Завдяки модулю годинник може працювати незалежно від смартфона.

3. Xiaomi Redmi Note 10 5G

Настав час розбавляти добірку, яка ніби присвячена Apple, іншими брендами. Якщо у вас у планах перейти на новий смартфон під час Black Friday – обирайте цьогорічного народного улюбленця.

Redmi Note 10 5G коштує близько 7 тис. грн. Це один із небагатьох бюджетних смартфонів, які отримали 5G стандарт інтернет-з'єднання. Як тільки в Україні з'явиться відповідне покриття, власники телефонів зможуть перейти на сигнал 5G замість LTE. У гаджета стильний переглянутий дизайн із стриманою палітрою, корпусом під метал та оригінальним блоком камер.

Відмінну продуктивність забезпечує 8-ядерний чіп MediaTek Dimensity 700, виконаний за 7-нанометровим техпроцесом. Акумулятор на 5000 мАг витримує до 496 годин безперервної роботи.

4. Sony PS4 Slim

Хіба може чорна п'ятниця пройти без ігрової приставки? Ігрова консоль PlayStation 4 Slim впевнено тримається на лідерських позиціях після виходу PS5. Одна з головних причин такої популярності – ціна. Середня вартість моделі – 11 тис. грн. До того ж, під приставку заточено величезний пул ігор, у тому числі новинки 2021 року.

Slim-версія має явні переваги перед стандартною моделлю 4-го покоління. Консоль на 16% тонша і на 30% легша. При цьому по апаратній частині консоль не поступається. Якщо пощастить, вдасться схопити не лише приставку, а й приємні доповнення. Наприклад, під час розпродажу магазини можуть дарувати ігри або кілька місяців безкоштовної передплати PS Plus.

Це варто знати! ТОП-5 продуктів, які не можна розігрівати в мікрохвильовій печі

субота, 20 квітень 2024, 12:15

Добре, якщо на кухні є мікрохвильова піч. За допомогою цього пристрою можна швидко розігріти їжу, що остигнула. Однак відправляти в мікрохвильову піч можна далеко не всі продукти харчування, передають Патріоти України. На жаль, мало хто з кулінарів зн...

ТОП-5 помилок у зберіганні та приготуванні м’яса, які допускають майже всі господині

субота, 20 квітень 2024, 11:15

М’ясо є дорогим продуктом, який, на жаль, дуже легко зіпсувати неправильним приготуванням або зберіганням. У результаті м’ясо може повністю втратити свої унікальні смакові якості, а то й зовсім пропасти, передають Патріоти України. 1.Заморожувати цілі...