Впорається навіть дитина: Якщо забився роз'єм зарядки смартфона, не обов'язково зразу бігти в майстерню

За тривалої експлуатації важкодоступні місця на корпусі смартфона починають поступово засмічуватися.

Це стосується як і сітки мікрофона та динаміка, так і гнізда зарядки смартфона. Про динамік ми вже розповідали, тому поговоримо про гніздо. Через забите дрібним сміттям і пилом роз'єм для зарядки, телефон може погано заряджатися.

Для цього можна віддати мобільний телефон у спеціалізований сервісний центр, де майстри швидко та якісно виконають цю роботу. Але можна цілком добре впоратися із чищенням роз'єму самостійно. Для цього навіть не потрібно розбирати мобільний апарат.

Знадобиться голка або зубочистка, на котрі треба накрутити трохи бавовни, як на ватяних паличках. Потім вставити її в порт і без сильного натискання акуратно почистити гніздо зарядки, інакше сміття можна загнати далі.

Важливо! Перед процедурою вимкніть пристрій! Нахиляємо пристрій таким чином, щоб порт зарядки опинився вгорі.

Повторюємо дії до того моменту, поки не зрозуміємо, що впоралися з поставленим завданням.

Важливо знати, що для чищення гнізда заряджання пристрою не можна застосовувати всілякі миючі та засоби для чищення. Це спричинить неприємні наслідки, смартфон перестане нормально функціонувати.

Крім того, заборонено використовувати різні аерозолі та стиснене повітря. Не варто шукати простих шляхів вирішення проблеми. Якщо ви вирішили взяти для роботи голку, будьте обережними, випадково не пошкодьте дрібні деталі.

Буде дуже смачно! ТОП-3 старовинні рецепти українських великодніх пасок

четвер, 2 травень 2024, 18:50

Напередодні Великодня пропонуємо приготувати паску з фруктовим кремом за рецептом Осипи Заклинської (1928 рік), сирну паску з чорницями з книги “Як добре і здорово варити” (1938 рік) та мигдалеву бабку за рецептом 1910 року, передають Патріоти України....

Які хитрощі допоможуть виправити ситуацію, якщо борщ вийшов надто кислим

четвер, 2 травень 2024, 18:07

У борщу завжди присутня впізнавана кислинка, без якої страву не вийде назвати класичною, передають Патріоти України. Однак будь-яка господиня може перестаратися, у результаті чого страва стає надмірно кислою. Як правило, ця ситуація виникає у тому випа...