Вражають своїм смаком! Запечені курячі ніжки по-марокканському - будете готувати ще

Телеведучий Григорій Герман пропонує відкрити для себе африканську кухню і приготувати курку, використовуючи нестандартний набір спецій. Рецепт курячого м'яса по-марокканському ведучи опублікував в Instagram, передають Патріоти України.

«Зверніть увагу на набір спецій, — радить Герман. — Він тут рулить і додає такий аромат подорожей і загадковості».

Курячі ніжки по-марокканському

На шість курячих ніжок потрібно:
  • апельсин — 2 штуки;
  • масло вершкове — 100 г;
  • паприка солодка — 2 ч. л;
  • кмин мелений — 1 ч. л;
  • куркума — ½ ч. л;
  • перець кайенский — ½ ч. л;
  • кориця — ½ ч. л;
  • імбир сушений — ½ ч. л;
  • сіль і перець за смаком;
  • маслини — півбанки;
  • базилік — 2 гілочки.
Апельсин нарізати і викласти на дно форми, зверху покласти курячі ніжки. Окремо змішати всі спеції і посипати кожну курячу ніжку. Зверху викласти масло і маслини. Випікати 40 хвилин при 180 градусах. Готову страву прикрасити базиліком.

Водіям на замітку! Що тепер потрібно мати в авто, щоб уникнути штрафу, арешту та позбавлення прав

понеділок, 19 травень 2025, 9:44

Українським автовласникам варто негайно перевірити багажник — відтепер відсутність аптечки, вогнегасника чи знака аварійної зупинки може коштувати не лише штрафу, а й водійського посвідчення або навіть арешту. Про це повідомило видання Uamotors, переда...

Дачникам на замітку! Які дерева не можна обрізати навесні в жодному разі та чому

понеділок, 19 травень 2025, 9:30

Поки на гілочках не з'явилося листя, не проводять обрізання слив, вишень, черешень, персика, аличі, мигдалю і абрикоса. Ці плодові дерева можна обрізати лише тоді, коли вони вийшли зі стану спокою. Якщо ж не прислухатися до цієї поради — пошкодите, пер...