Вражають своїм смаком! Запечені курячі ніжки по-марокканському - будете готувати ще

Телеведучий Григорій Герман пропонує відкрити для себе африканську кухню і приготувати курку, використовуючи нестандартний набір спецій. Рецепт курячого м'яса по-марокканському ведучи опублікував в Instagram, передають Патріоти України.

«Зверніть увагу на набір спецій, — радить Герман. — Він тут рулить і додає такий аромат подорожей і загадковості».

Курячі ніжки по-марокканському

На шість курячих ніжок потрібно:
  • апельсин — 2 штуки;
  • масло вершкове — 100 г;
  • паприка солодка — 2 ч. л;
  • кмин мелений — 1 ч. л;
  • куркума — ½ ч. л;
  • перець кайенский — ½ ч. л;
  • кориця — ½ ч. л;
  • імбир сушений — ½ ч. л;
  • сіль і перець за смаком;
  • маслини — півбанки;
  • базилік — 2 гілочки.
Апельсин нарізати і викласти на дно форми, зверху покласти курячі ніжки. Окремо змішати всі спеції і посипати кожну курячу ніжку. Зверху викласти масло і маслини. Випікати 40 хвилин при 180 градусах. Готову страву прикрасити базиліком.

Бережіться! Мільйони нових випадків діабету в світі спричинені цими напоями

неділя, 8 червень 2025, 17:30

Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...

А ви це знали? Чому в спеку не можна заливати повний бак авто

неділя, 8 червень 2025, 17:11

Влітку спека є не лише приємним атрибутом відпочинку, а й викликом для власників автомобілів. Одна з ключових проблем, про яку часто забувають, це те, що паливо під впливом високих температур змінює свій об’єм. Сучасні водії часто прагнуть заправити ба...