Смажена риба - дуже смачна основна страва. З будь-яким гарніром вона може стати ідеальним обідом або вечерею на всю сім’ю. Але найгірша частина - відмивати після цього сковорідку від нагару, передають Патріоти України.
Але є старий "студентський" спосіб приготування, який дозволить залишити сковорідку після риби чи м’яса чистою. Про нього розповіли на порталі ProstoWay. Це ідеальне рішення для тих, хто "обожнює" мити нагар після смаження. На виручку приходить звичайний пергамент.
Слід відрізати шматочок пергаменту, застелити ним сковорідку і лише потім додати олію. Коли вона розігріється, викласти рибу в паніруванні чи в клярі та готувати до м’якості. При цьому золотиста хрумка скоринка буде, адже олія все ж є, просто немає її контакту з поверхнею сковороди.
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...