Смажена риба - дуже смачна основна страва. З будь-яким гарніром вона може стати ідеальним обідом або вечерею на всю сім’ю. Але найгірша частина - відмивати після цього сковорідку від нагару, передають Патріоти України.
Але є старий "студентський" спосіб приготування, який дозволить залишити сковорідку після риби чи м’яса чистою. Про нього розповіли на порталі ProstoWay. Це ідеальне рішення для тих, хто "обожнює" мити нагар після смаження. На виручку приходить звичайний пергамент.
Слід відрізати шматочок пергаменту, застелити ним сковорідку і лише потім додати олію. Коли вона розігріється, викласти рибу в паніруванні чи в клярі та готувати до м’якості. При цьому золотиста хрумка скоринка буде, адже олія все ж є, просто немає її контакту з поверхнею сковороди.
Дружба робить життя яскравішим і ціннішим. Але іноді ми стикаємося з людьми, які користуються нашою щирістю і приховано діють у власних інтересах. Важливо помітити сигнали ще на ранньому етапі, щоб не витрачати сили на токсичні відносини, передають Пат...
Хочете трохи розважитися і дізнатися щось нове про себе? Пройдіть цей простий психологічний тест: оберіть символ, який найбільше привертає вашу увагу. Кожен символ відображає те, як вас сприймають інші люди, передають Патріоти України. Сонце Ви уникає...