Смажена риба - дуже смачна основна страва. З будь-яким гарніром вона може стати ідеальним обідом або вечерею на всю сім’ю. Але найгірша частина - відмивати після цього сковорідку від нагару, передають Патріоти України.
Але є старий "студентський" спосіб приготування, який дозволить залишити сковорідку після риби чи м’яса чистою. Про нього розповіли на порталі ProstoWay. Це ідеальне рішення для тих, хто "обожнює" мити нагар після смаження. На виручку приходить звичайний пергамент.
Слід відрізати шматочок пергаменту, застелити ним сковорідку і лише потім додати олію. Коли вона розігріється, викласти рибу в паніруванні чи в клярі та готувати до м’якості. При цьому золотиста хрумка скоринка буде, адже олія все ж є, просто немає її контакту з поверхнею сковороди.
Легендарний шеф-кухар П'єр Коффман, володар трьох зірок Мішлен, поділився рецептом ідеального пюре у відео для BBC Maestro. Він закликає не нехтувати базовими принципами, адже саме вони визначають смак страви, передають Патріоти України. П'єр пояснює: ...
В цьому тесті на особистість ти дізнаєшся свою найбільшу перевагу залежно від того, що ти побачиш на зображенні. Усе, що потрібно, - це швидко поглянути на картинку, а потім, залежно від того, що перш за все приверне твою увагу, ти дізнаєшся результат,...