Смажена риба - дуже смачна основна страва. З будь-яким гарніром вона може стати ідеальним обідом або вечерею на всю сім’ю. Але найгірша частина - відмивати після цього сковорідку від нагару, передають Патріоти України.
Але є старий "студентський" спосіб приготування, який дозволить залишити сковорідку після риби чи м’яса чистою. Про нього розповіли на порталі ProstoWay. Це ідеальне рішення для тих, хто "обожнює" мити нагар після смаження. На виручку приходить звичайний пергамент.
Слід відрізати шматочок пергаменту, застелити ним сковорідку і лише потім додати олію. Коли вона розігріється, викласти рибу в паніруванні чи в клярі та готувати до м’якості. При цьому золотиста хрумка скоринка буде, адже олія все ж є, просто немає її контакту з поверхнею сковороди.
Слабкий сигнал Wi-Fi - одна з найпоширеніших проблем у сучасних домівках. Ви дивитеся фільм або працюєте онлайн, а інтернет раптом гальмує? Часто це пов’язано не з тарифом або провайдером, а з розташуванням роутера і предметами поруч із ним, передають ...
Якщо ви не любите використовувати хімічні репеленти від комах, експерт з прибирання запропонував простий та ефективний метод – покласти одну траву в шафу, щоб відлякати міль, передають Патріоти України. Основні моменти: