В Україні синоптики прогнозують найближчим часом літню спеку. У цей час буде вельми доречним смачний апельсиновий лимонад, рецепт якого опублікував Telegram-канал "Дача. Сад та город".
Як приготувати:
Апельсини 4 шт. заморозити у морозильній камері, потім дістати, розморозити та перекрутити на м'ясорубці.
Залити трьома літрами води та залишити мінімум на три години, краще на ніч. Процідити, додати ще 6−7 літрів води, додати за смаком цукор, приблизно 700 грамів і лимонної кислоти до смаку, дати ще постояти пару годин (не обов'язково).
⠀
Можна перекрутити разом із м'ятою та лимоном, тоді не потрібно додавати лимонну кислоту.
Євросоюз розглядає заборону активної речовини в дезінфікуючих засобах для рук через побоювання щодо раку, передають Патріоти України з посиланням на Financial Times. За даними видання, робоча група в рамках Європейського агентства з хімікатів розгляда...
Існує більше 200 визнаних порід собак, тому цілком зрозуміло, що новачкам буває важко визначити, яка саме підходить їхній родині. Такі речі, як темперамент, рівень енергії та товариськість, часто відіграють вирішальну роль при виборі чотирилапого компа...