Врятує у спеку і просто смачно: Як приготувати домашній лимонад

В Україні синоптики прогнозують найближчим часом літню спеку. У цей час буде вельми доречним смачний апельсиновий лимонад, рецепт якого опублікував Telegram-канал "Дача. Сад та город".

Як приготувати:

Апельсини 4 шт. заморозити у морозильній камері, потім дістати, розморозити та перекрутити на м'ясорубці.

Залити трьома літрами води та залишити мінімум на три години, краще на ніч. Процідити, додати ще 6−7 літрів води, додати за смаком цукор, приблизно 700 грамів і лимонної кислоти до смаку, дати ще постояти пару годин (не обов'язково).

Можна перекрутити разом із м'ятою та лимоном, тоді не потрібно додавати лимонну кислоту.

Стрункішати без тілесних мук: Жінка "скинула" 2 розміри всього за 4 місяці на смачній дієті, куди входила навіть піца

п’ятниця, 21 червень 2024, 0:28

Медсестра з Британії Нікола Вейкленд поділилася досвідом схуднення і розповіла, як їй вдалося скинути вагу одразу на два розміри за чотири місяці. Схуднення також допомогло британці знизити ризик серцевих та аутоімунних захворювань, пише Express. . За...

Варто знати! Чому фарш не можна заморожувати разом із цибулею

четвер, 20 червень 2024, 18:15

Частенько фарш господині заморожують про запас, щоб при необхідності швиденько приготувати котлети і не морочитися з м’ясом, передають Патріоти України. Фарш для котлет без цибулі не обходиться, тому ці інгредієнти зберігаються разом в морозилці. Так р...