
Сезон кавуна у розпалі. І саме ця соковита ягода може вас врятувати від нестерпної літньої спеки. З кавуна можна зробити прохолодний та дуже смачний сорбет. для якого вам знадобиться всього 3 простих інгредієнти,
Ідея приготування освіжаючого прохолодного сорбету з кавуна опублікована на сторінці шеф-кухарки Валентини Саєнко (valya saenko) в Instagram. Навіть смачніше ніж морозиво.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Кавун почистити від шкірки і насіння.
2. Нарізати на кубики і заморозити.
3. Покласти заморожений кавун в чашу блендера.
4. Додати мед, сік лимону і збити до однорідності.
5. Перекласти майбутній сорбет в контейнер і заморозити.
6. Також смачно додати трішки цедри та мʼяти для свіжості.
Хоча м’ясо багате на білок і залізо, деякі його види серйозно шкодять серцю, передають Патріоти України.
Банани продовжують дозрівати навіть після збору, тому стиглі плоди швидко стають м’якими та темніють. І хоча зелені або світло-жовті банани можна залишити на деякий час, стиглі варто з’їсти якомога швидше. Є простий спосіб продовжити їхню свіжість на к...