Сезон кавуна у розпалі. І саме ця соковита ягода може вас врятувати від нестерпної літньої спеки. З кавуна можна зробити прохолодний та дуже смачний сорбет. для якого вам знадобиться всього 3 простих інгредієнти,
Ідея приготування освіжаючого прохолодного сорбету з кавуна опублікована на сторінці шеф-кухарки Валентини Саєнко (valya saenko) в Instagram. Навіть смачніше ніж морозиво.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Кавун почистити від шкірки і насіння.
2. Нарізати на кубики і заморозити.
3. Покласти заморожений кавун в чашу блендера.
4. Додати мед, сік лимону і збити до однорідності.
5. Перекласти майбутній сорбет в контейнер і заморозити.
6. Також смачно додати трішки цедри та мʼяти для свіжості.
Їжа впливає на роботу мозку, підтримуючи або погіршуючи пам’ять та когнітивні функції. Зокрема, додавання до раціону ягід журавлини може сприяти збереженню гостроти розуму та підтримки мозку у зрілому віці, передають Патріоти України. Про це свідчить д...
Багато хто відкриває їх, щоб барабан висохнув всередині. Але, виявляється, так робити не варто, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Часто після того, як завершується прання, дверцята пральної машини залишають відчиненими. Вважається, що та...