Врятуєте свої кімнатні квіти! Буряковий відвар творить справжні дива з рослинами

Взимку можна допомогти своїм кімнатним рослинам легше пережити холод, якщо підживити їх відваром з буряка. Що потрібно робити - читайте в матеріалі ТСН.ua, передають Патріоти України.

Саме зараз, під час новорічно-різдвяних свят, коли на столі українців часто буває салат "Шуба" або ж вінегрет, можна підживити кімнатні квіти за допомогою бурякового відвару. Краще його не виливати. Адже ця проста рідина змусить рослини квітнути навіть в холодні місяці. А це стане чудовою можливістю покращити собі настрій і розфарбувати зимові будні.

Найкраще полягає в тому, що буряковий відвар підходить практично будь-яким рослинам. Коли буряк вариться, то вода наповнюється великою кількістю поживних речовин, зокрема, магнієм, калієм, марганцем, фтором, фосфором.

А ще вам нічого не потрібно робити. Просто, коли відварюєте буряк у воді для приготування популярних салатів, не соліть рідину. Овочі відварюються до готовності, а вода залишається для квітів.

Не забудьте спочатку остудити буряковий відвар. Потім влийте його у зручну об'ємну ємність та залийте водою у співвідношені 1:1. Дуже важливо, щоб відвар був свіжим. Тоді в ньому зберігається найбільше поживних речовин. Таке добриво слід використовувати не частіше одного разу на тиждень. Тоді ваші квіти не будуть хворіти і зовсім скоро рясну заквітнуть.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...