Врожай збільшиться в рази! Терміново дайте в липні томатам та перцю цей дуже поживний розчин смарагдового кольору

Для підвищення врожайності томатів, перцю та інших культур досвідчені городники часто застосовують різні аптечні засоби, які показують чудовий результат, передають Патріоти України.

На YouTube-каналі «Генеральський» розповіли, як приготувати унікальне підживлення, яке в рази підвищує врожайність рослин.

Це підживлення також підвищує стресостійкість культур, сприяє коренеутворенню, покращує зростання та розвиток овочів.

Йдеться про синьо-зелену водорість спіруліни. У ній знаходиться близько 70% білка, що складається з незамінних амінокислот. Вони живлять рослину та ґрунт, покращують її родючість.

Водорість містить вітаміни групи В, які позитивно впливають на рослини. У спіруліні понад 200 мінеральних речовин, наприклад кальцій, магній, залізо, мідь, калій та інші.

Тому таке підживлення допоможе відновити навіть кволі рослини, воно вилікує хлороз (пожовтіння листя).

Для приготування підживлення потрібно у 5 літрах води розчинити 10 пігулок спіруліни по 500 мг.
Таблетки попередньо подрібнити, залити водою та перемішати. Залишити до повного розчинення пігулок. Повинен вийти синьо-зелений розчин.

Розчином можна обприскувати рослини по листу або поливати під корінь. Повторити підживлення можна через 7−10 днів.

Ефект приємно здивує! ТОП-9 продуктів на сніданок, які зроблять день продуктивним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:44

Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...

Є секрет! Як приготувати буряк для вінегрету, щоб він став вдвічі смачнішим

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:09

В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...