Врожаю позаздрять всі сусіди! Секрет підгодівлі перцю від бабусь - результат вразить

Перець дуже популярний серед садівників та городників. Його плоди - джерело вітамінів, а також вони підходять майже до будь-якої страви. Перець часто використовують в салатах або як самостійну закуску. Вирощувати цю рослину теж досить легко, передають Патріоти України.

Коли перший раз підгодувати розсаду перцю - не пропустіть момент

Перець вирощувати не так вже й складно, але на стадії розсади рослина може загинути. У зв'язку з цим його потрібно підгодовувати, і найважливіше – зробити це в потрібний момент. Якщо ж період першої підгодівлі пропустити, то в подальшому виникнуть проблеми.

Перший раз перець підгодовують приблизно через 12-14 днів після пікіровки. Саме в цей період з'являється перше листя.

Підживлення перців по бабусиному методу - врожаю позаздрять всі сусіди

Бабуся колись поділилася секретом, чому її перцю заздрять всі сусідки. Кущі в два рази більше, а плоди такі великі, що вистачає одного, аби наїстися. Щоб домогтися такого неймовірного результату, вона робила настоянку з хліба та кропиви.

Що знадобиться для розчину:

  • сухий нарізаний хліб - дві буханки;
  • свіжозрізана кропива - один великий пучок.

У 10-літрове відро поміщаємо хліб разом з нарізаною кропивою, після чого заливаємо водою. Суміш залишаємо настоюватися під кришкою тиждень, але час від часу треба помішувати.

Далі підгодівлю проціджуємо, а отриманий концентрат перед використанням необхідно розвести 1 до 10.

Підживлення розсади перцю перекисом водню - важливий нюанс

Цей метод не зовсім народний, але досить популярний. Деякі городники вважають, що перекис допомагає знезаражувати грунт, а значить рослини менше схильні до захворювань.

Щоб безпечно полити рослини перекисом, важливо дотримуватися пропорції. В іншому випадку розсада загине.

На півлітра води розводять одну столову ложку звичайного перекису водню. Отриманою сумішшю перець можна поливати або ж обприскувати по листу.

Ідилія чи токсичність? Цей тест у картинці розповість про ваші стосунки

субота, 27 квітень 2024, 21:12

Пропонуємо пройти психологічний тест у картинці, який визначить як складаються ваші відносини і чи вато щось змінювати у особистому житті, передають Патріоти України. Уважно подивіться на картину та оберіть те, що побачили першим. Не придивляйтесь зана...

Родина оцінить! Як приготувати ідеальне картопляне пюре

субота, 27 квітень 2024, 17:27

Картопляне пюре вважається однією з найпростіших і найпопулярніших страв, яку готують багато господинь. Але не всі знають, як приготувати ідеальне пюре, яке сподобається всім домочадцям. Є кілька хитрощів, які дозволять досягти приголомшливого результа...