
Таке сало виходить пікантним, ніжним і шалено смачним. Його можна сміливо ставити для гостей в якості нарізки. Повірте, вони оцінять і на столі не залишиться жодного шматочка, зазначають Патріоти України.

Воду з'єднайте з сіллю в каструлі і закип'ятіть, а після нехай охолоне розсіл.
Лавровий лист подрібніть і змішайте з чорним перцем і сухим часником в зручній тарілочці.
Поріжте сало на порційні шматочки і кожен обваляйте в суміші. Покладіть сало в стерильну банку і залийте розсолом.
Закрийте кришкою і залиште при кімнатних умовах на сім діб, а потім зберігайте в холодильній камері.
Сало підійде для цієї засолювання, як з прошарком, так і без нього. Також ви можете взяти будь-які спеції на свій смак, наприклад, гострий або запашний перець.
Подавати таке сало можна з особливим соусом, що складається з олії, оцту і чорного перцю. Можете ним полити сало або подати в соуснику.
Під час сну волосся піддається механічному тертю, заломам і пересиханню, що зранку проявляється ламкістю та сплутаністю. Більшість проблем виникає не через косметику, а через щоденні звички, які здаються незначними, передають Патріоти України. Подушка,...
Українці - нація спостережливих людей, які слідкують за життям і роблять з побаченого правильні висновки. Завдяки цьому ми знаємо, що ополоник не можна залишати в каструлі з супом, а деякі речі не можна позичати нікому - навіть рідним людям, передають ...