Все дуже легко! Бабусин рецепт засолювання пікантного сала в банці довгого зберігання

Таке сало виходить пікантним, ніжним і шалено смачним. Його можна сміливо ставити для гостей в якості нарізки. Повірте, вони оцінять і на столі не залишиться жодного шматочка, зазначають Патріоти України.

Продукти, які необхідні:
На одну банку сала;
Часник сушений;
Чорний перець;
П'ять склянок води;
Один стакан солі;
Лист лавровий.

Починаємо готувати:

Воду з'єднайте з сіллю в каструлі і закип'ятіть, а після нехай охолоне розсіл.

Лавровий лист подрібніть і змішайте з чорним перцем і сухим часником в зручній тарілочці.

Поріжте сало на порційні шматочки і кожен обваляйте в суміші. Покладіть сало в стерильну банку і залийте розсолом.

Закрийте кришкою і залиште при кімнатних умовах на сім діб, а потім зберігайте в холодильній камері.

Сало підійде для цієї засолювання, як з прошарком, так і без нього. Також ви можете взяти будь-які спеції на свій смак, наприклад, гострий або запашний перець.

Подавати таке сало можна з особливим соусом, що складається з олії, оцту і чорного перцю. Можете ним полити сало або подати в соуснику.

Як потрапити на прийом до лікаря без направлення

неділя, 23 лютий 2025, 13:01

Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...

А ви це знали? Навіщо заморожують хліб перед вживанням

неділя, 23 лютий 2025, 13:00

Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...