
Таке сало виходить пікантним, ніжним і шалено смачним. Його можна сміливо ставити для гостей в якості нарізки. Повірте, вони оцінять і на столі не залишиться жодного шматочка, зазначають Патріоти України.

Воду з'єднайте з сіллю в каструлі і закип'ятіть, а після нехай охолоне розсіл.
Лавровий лист подрібніть і змішайте з чорним перцем і сухим часником в зручній тарілочці.
Поріжте сало на порційні шматочки і кожен обваляйте в суміші. Покладіть сало в стерильну банку і залийте розсолом.
Закрийте кришкою і залиште при кімнатних умовах на сім діб, а потім зберігайте в холодильній камері.
Сало підійде для цієї засолювання, як з прошарком, так і без нього. Також ви можете взяти будь-які спеції на свій смак, наприклад, гострий або запашний перець.
Подавати таке сало можна з особливим соусом, що складається з олії, оцту і чорного перцю. Можете ним полити сало або подати в соуснику.
На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...