Все дуже легко! Два простих лайфхаки, які допоможуть зберегти продукти довше

Багато господинь знають, що продукти у вакуумній упаковці зберігатимуться набагато довше, ніж у випадку, якщо просто покласти їх у холодильник. Однак для тих, хто не має бажання витрачати гроші на спеціальний вакууматор, є кілька лайфхаків, які допоможуть зберегти продукти свіжими якомога довше, передають Патріоти України.

Зробити вакуумне пакування для продуктів легко і просто можна своїми руками. Для цього не потрібні великі витрати, оскільки його можна буде змайструвати з підручних коштів. Однак ефект від такої упаковки буде не гіршим.

Вакуумна упаковка з пакета та трубочки

Для цього способу знадобиться пакет із застібкою та трубочка для коктейлю. Після того, як ви запаслися всім необхідним, покладіть продукти в пакет із застібкою, а потім вставте трубочку для коктейлю і застебніть пакет до трубочки.

Далі потрібно буде видавити все повітря руками, а залишки через трубочку. В цьому випадку важливо не запустити повітря назад у пакет, у момент його закриття.

Пакет та миска з водою

Звичайний харчовий пакет із продуктами слідує продуктами у велику миску з водою. Тиск рідини витіснить повітря. Після цього вам потрібно буде лише закрити або зав’язати пакет.

Сподіватися можна лише на диво? Чому здібні люди не досягають успіху та грошей

вівторок, 19 березень 2024, 6:09

Є люди талановиті, добрі, справедливі, розумні, здатні на любов і великі справи. Але їхнє життя минає непомітно. І нічого вони не досягають. Нічого особливого, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України. Ці люди — як закрита сторінка у соціальній м...

​Чи можна виливати окріп у мийку: Пояснення від сантехніків

вівторок, 19 березень 2024, 5:40

У раковину на кухні або у ванній кімнаті не рекомендується виливати окріп. Багато людей про це не знають і часом їм про це повідомляють сантехніки під час ремонту труб. Річ у тому, що у сучасних квартирах для підведення води використовують переважно пл...