100-річний лікар поділився правилами дієти, яких він дотримувався, щоб подовжити життя. Про це пише gbnews.com, передають Патріоти України.
Дієтолог Джон Шарффенберг , який і досі працює, сказав, що важливо їсти необроблену їжу. Він додав, що краще їсти у певний час, а не "пастися" протягом дня.
"Їжте в потрібний час, тобто не перекушуйте", - сказав доктор Шарффенберг. "Їжте різноманітно. Не все за одне приймання їжі, а протягом 10 днів, щоб переконатися, що ви отримуєте всі поживні речовини, які їсте. Їжте різноманітні натуральні, необроблені продукти в кількостях, необхідних для вашої ідеальної ваги".
Доктор Шарффенберг додав про користь салатів і пояснив, що почав їсти їх частіше після того, як виявив, що це збільшує тривалість життя в інших.
"Я виявив, що у людей, які їли салат щодня, ймовірність смерті значно знижується", - сказав він Plant Chomper. "Якби вони вживали їжу, що містить вітамін А і вітамін С, вони могли б знизити рівень смертності приблизно на три чверті".
Лікар продовжив обговорення обмеженого часу харчування, часто відомого як інтервальне голодування. Це передбачає вживання всієї їжі протягом певного часового інтервалу і голодування в години дня, що залишилися. Доктор Шарффенберг сказав, що він дотримується цього плану і їсть всю їжу двічі – на сніданок та обід.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...