Все дуже просто, але неймовірно смачно! Як приготувати вдома "божественний" плов з м'ясом

Як і будь-яку іншу страву, плов можна приготувати по-різному. При цьому найпопулярнішим і зовсім нескладним є рецепт плову з м'ясом. Ця страва завжди чудово урізноманітнює стіл та порадує любителів поїсти смачно та ситно, передають Патріоти України

Щоб приготувати шість порцій такого плову, нам знадобляться наступні інгредієнти: рис (2 склянки), свинина (500 г), морква (2 шт), цибуля (2 шт), часник (1 головка), рослинна олія (50 мл), сіль, перець та інші спеції - за смаком. Будьте готові витратити трохи більше години.

Як приготувати плов з м'ясом:

Ретельно промийте м'ясо, обсушіть та розріжте його на невеликі шматочки. Після цього помийте та наріжте тонкими півкільцями цибулю. Очистіть моркву, промийте та наріжте соломкою.

Далі необхідно зробити зірвак (основу плову - м'ясо, морква, цибуля та спеції). Для цього розігрійте казанок і налийте до нього рослинне масло. Викладіть цибулю та смажте до золотистого кольору 5-7 хвилин. Не забувайте помішувати.

Викладіть м'ясо та продовжуйте готувати до стану, коли воно покриється засмаженою скоринкою. Зазвичай це займає близько 10 хвилин. Після цього додайте моркву та обсмажуйте ще 3-5 хвилин.

Тим часом закип'ятіть чайник і залийте окропом обсмажені овочі з м'ясом. Додайте сіль, перець, інші спеції та варіть на середньому вогні близько 20 хвилин. Після цього додайте рис і обережно розрівняйте його по поверхні (з овочами і м'ясом не змішуйте).

Додайте до рису часник, долийте води, щоб вона покрила рис на 2 см і варіть плов на хорошому вогні без кришки до повного випаровування рідини. Приблизно 10-15 хвилин.

Дочекайтеся випаровування води та зробіть вогонь мінімальним. Ручкою ложки зробіть у плові кілька отворів, накрийте кришкою і дайте страві настоятися близько 15 хвилин. Після цього плов можна сміливо подавати на стіл.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...