Все дуже просто! Батон, фарш, яйця - і найсмачніші гарячі бутерброди готові

Сьогодні ми поділимося з вами простим рецептом для щоденного меню. Страва виходить незвичайною і дуже цікавою. Такі "грінки", якщо їх можна так назвати, будуть точно популярні у вашій родині і обов'язково припадуть до смаку, передають Патріоти України.

Необхідні продукти

  • 1 батон
  • 200 грамів фаршу
  • 3 курячих яйця
  • молоко
  • петрушка
  • сіль, перець на свій смак

Починаємо приготування

  1. Батон нарізаємо на шматочки і видаляємо серединку. Частину м'якушки кладемо в миску і додаємо молоко (близько 100 мл.). Туди ж сіль і перець на свій смак, а також фарш. Все добре перемішуємо, додаємо подрібнену зелень і знову перемішуємо.
  2. Утворені хлібні заготовки перекладаємо в форму для випічки.
  3. Підготовленим фаршем начиняємо заготовки з батона.
  4. У чашку вбиваємо яйця, додаємо сіль і збиваємо. Заливаємо сумішшю заготовки і відправляємо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 25-30 хвилин.
  5. Готову закуску дістаємо, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Смачного!

Джерело: Ukr.Media

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...