Все дуже просто! Досвідчені господині розкрили хитрощі, які дозволять відіпрати білу річ від плям

Білий одяг є в гардеробі далеко не у кожної господині: усі знають на особистому досвіді про те, що привести річ у порядок у разі потреби вкрай складно. Особливо непросто справлятися із плямами, передають Патріоти України.

Подробиці

Також через прання з часом білі речі можуть придбати жовтий чи сірий колір. Проти цих проблем допомагає простий перевірений спосіб.

Візьміть забруднену річ та зволожте її. Потім ретельно обробіть поверхню тканини класичним господарським милом. У таз чи будь-яку іншу миску налийте невелику кількість води.

Відправляємо в миску брудний одяг. Після цього потрібно розподілити на тканині соду. Підійде для виведення плям як стандартна харчова, і кальцинований варіант.

Потім варто акуратно полити соду оцтом. Відбудеться хімічна реакція з рясним піноутворенням. Коли вона закінчиться, потрібно налити в таз гарячу воду.

Наприкінці вводимо невелику кількість відбілювача або білизни. Чекаємо на 60 хвилин.Залишиться тільки добре прополоскати одяг та віджати. Після таких маніпуляцій від плям не залишиться й сліду.

Як правильно вибрати куряче філе: Ось на що звертають увагу досвідчені господині

понеділок, 29 квітень 2024, 19:12

Куряче філе для багатьох господинь є основним м’ясним продуктом, на основі якого вони готують обіди та вечері, передають Патріоти України. Іноді є ризик купити філе неналежної якості. На які важливі деталі варто звернути увагу. Заморожування або охолод...

Секрет досвідчених господинь! Прості правила, які допоможуть всього за 15 хвилин приготувати буряк

понеділок, 29 квітень 2024, 18:12

Здається, що зварити буряк просто - набрати води, помити овоч, поставити на плиту і дочекатись, коли приготується, передають Патріоти України. Три правила варіння буряків. По-перше, якщо хочете зберегти вітаміни та інші корисні речовини, то не варто йо...