Такий торт виглядає як хорошої кондитерської - його не соромно приготувати як на святковий стіл, так і просто до приходу гостей. Спробуйте - і цей легкий тортик з лаваша стане одним з улюблених рецептів, передають Патріоти України.
Інгредієнти
Приготування
Обов'язково залиште десерт в холодильнику на кілька годин. Якщо подати його відразу, він, як і будь-який торт, не буде таким смачним. Він повинен встигнути просочитися.
У кондитерській справі цей процес називають стабілізацією. Так що не варто ставитися до тортика недбало тільки через лаваш і швидкість приготування. Спробуйте і переконайтеся в тому, що це дуже крутий десерт!
Смачного!
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...