Все дуже просто й доступно! Кабачкова піца - один з найбільш смачних рецептів кабачків

Дуже смачне блюдо з кабачків - обов'язково спробуйте приготувати! Імпровізація на тему піца з кабачків, але звичайно ж це не піца в класичному розумінні, а швидше запіканка з кабачків, передають Патріоти України.

Рецепт дуже простий і доступний. Кабачкове тісто я зробила нейтральним, не додавала зелень і спеції, а весь смак і пахощі зібралися в начинці.

Інгредієнти

  • Кабачки — 400-450 грамів
  • Сіль — ½ ч. л.
  • Борошно — 4-5 ст. л. з гіркою
  • Яйце — 1 шт.
  • Сметана — 1 ст. л.
  • Помідор — 1 шт.
  • Ковбаса (шинка, м'ясо, фарш) — 80 грамів
  • Сир — 80 грамів
  • Цибуля — 1/3 шт.
  • Базилік — 1 гілочка
  • Часник — 1 зубчик

Приготування

1. Кабачки натерти на тертці, посолити й перемішати. Залишити на 5 хвилин, щоб вони пустили сік.

2. Кабачки добре віджати, додати яйце, сметану і борошно.

3. Викласти кабачкове тісто на сковороду, змащену рослинною олією, обсмажити 10 хвилин під закритою кришкою на помірному вогні.

4. Ковбасу і помідор нарізати кільцями. Сир натерти. Часник і базилік дуже дрібно подрібнити.

5. Перевернути кабачковий млинець, викласти часник з базиліком, зверху половину сиру, далі ковбасу і помідори, і зверху половину сиру. Далі можна продовжити приготування на сковороді. Налийте трохи води під кабачкову основу і накрийте кришкою. Завдяки пару, що утворюється, сир швидше розплавиться.

6. Можна перекласти запіканку на деко і запекти в духовці 5-10 хвилин до рум'яності.

Приємного апетиту!

Джерело: UkrMedia

Ефект приємно здивує! ТОП-9 продуктів на сніданок, які зроблять день продуктивним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:44

Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...

Є секрет! Як приготувати буряк для вінегрету, щоб він став вдвічі смачнішим

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:09

В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...