
Дуже смачне блюдо з кабачків - обов'язково спробуйте приготувати! Імпровізація на тему піца з кабачків, але звичайно ж це не піца в класичному розумінні, а швидше запіканка з кабачків, передають Патріоти України.
Рецепт дуже простий і доступний. Кабачкове тісто я зробила нейтральним, не додавала зелень і спеції, а весь смак і пахощі зібралися в начинці.
Інгредієнти
Приготування
1. Кабачки натерти на тертці, посолити й перемішати. Залишити на 5 хвилин, щоб вони пустили сік.
2. Кабачки добре віджати, додати яйце, сметану і борошно.
3. Викласти кабачкове тісто на сковороду, змащену рослинною олією, обсмажити 10 хвилин під закритою кришкою на помірному вогні.
4. Ковбасу і помідор нарізати кільцями. Сир натерти. Часник і базилік дуже дрібно подрібнити.
5. Перевернути кабачковий млинець, викласти часник з базиліком, зверху половину сиру, далі ковбасу і помідори, і зверху половину сиру. Далі можна продовжити приготування на сковороді. Налийте трохи води під кабачкову основу і накрийте кришкою. Завдяки пару, що утворюється, сир швидше розплавиться.
6. Можна перекласти запіканку на деко і запекти в духовці 5-10 хвилин до рум'яності.
Приємного апетиту!
Стару картоплю не так легко чистити, вона не така багата на смак, як молода, але все ж є деякі хитрощі, що допоможуть приготувати страву зі старої картоплі так, щоб вона була не гірше молодої, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Додавши у в...
Православне свято 31 жовтня за новим церковним календарем (13 листопада за старим) - день пам'яті Никодима і Спиридона Печерських, які ввійшли в історію як проповідники християнства, а також святого Петра Багатостраждального, видатного українського дер...