
Іноді магазинному хлібу достатньо кілька годин провести на кухні без відповідного пакування для того, щоб засохнути. Вживати такий продукт навряд чи виникне бажання, передають Патріоти України.
Як правило, здебільшого господині знають, як можна використовувати продукт. Найчастіше сухий хліб використовується для приготування домашньої паніровки. Це дуже гідний спосіб використання сухарів. Однак його завжди можна знову зробити м’яким.
Є дуже дієвий та простий спосіб. Потрібно хліб розігріти на пару каструлі кип’ятимо воду. Наберіть небагато води в каструлю, а зверху поставте друшляк, з викладеним хлібом.
Для того, щоб процедура була ефективнішою, прикриваємо виріб кришкою. Через 3-4 хвилини можна сміливо споживати м’який хліб. На якість виробу цей метод ніяк не вплине.
Якщо посудомийна машина почала погано мити, це може бути наслідком кількох причин. Найчастіше винен забруднений фільтр або форсунки - на них накопичуються залишки їжі, жир чи накип, через що вода розбризкується слабко. Варто зняти та промити фільтри пі...
Православне свято 9 листопада за новим календарем (22 листопада за старим) - день пам'яті чудотворної ікони Божої Матері "Скоропослушниця", що знаходиться на горі Афон, у монастирі Дохіар, нагадують Патріоти України. За юліанським календарем - день пам...