Далеко не в кожної господині вийде натерти сир так, щоб його не соромно було додати салат. передають Патріоти України.
Часто продукт злипається і рветься, що суттєво псує його естетичні якості.
Однак досвідчені кухарі мають свої секрети, які допоможуть впоратися з даною проблемою.
Заморожування
Цей метод підійде в тому випадку, якщо вам потрібно подрібнити м’які сорти сиру. Натерти заморожений сир на тертці без застосування лайфхаків практично неможливо.
Необхідно взяти харчову плівку, приховати за її допомогою обраний шматок м’якого сиру і саму тертку.
Відправити до морозильної камери буквально на 10 хвилин.
Після цього з подрібненням м’яких сортів сиру не виникне жодних складнощів.
Рослинна олія
Цей секрет відомий багатьом. Спочатку потрібно взяти невелику кількість рослинної олії. Переконайтеся, що олія не має характерного стійкого запаху, щоб не зіпсувати сир.
Потім потрібно просто обробити “ріжучу” поверхню терки.
Після цього будь-який вид сиру добре натреться.
Цей спосіб має ще одну перевагу: тертка залишиться чистою.
Реклама на сучасних смартфонах з'являється в додатках, спливає під час роботи та може навіть проникати у системні меню. Це не лише дратує, а й часто уповільнює пристрій. Про те, як самостійно прибрати більшість таких оголошень без сторонніх програм, пи...
Посивіння – природний процес, пов'язаний зі старінням, генетикою, умовами навколишнього середовища. Також на нього впливають вітаміни q мікроелементи – їхня нестача може прискорити посивіння і навіть призвести до передчасної втрати пігменту, передають ...