Все дуже просто! Як назавжди видалити цвіль та грибок із ванної кімнати

Проблема появи цвілі у ванній кімнаті досить поширена. Для того, щоб назавжди її позбутися, потрібно скористатися простим, перевіреним на досвіді способом, передають Патріоти України.

Подробиці

Для приготування бюджетного засобу без агресивної хімії треба взяти 5 ст.л. соди та 2 ст.л. білизни (відбілювача). Зробіть з інгредієнтів кашку, як густа сметана. Для очищення потрібна стара зубна щітка. Нанесіть нею засіб на місця, де є чорна цвіль і ретельно потріть.

Щітка добре дістає у щілини, зокрема між ванною та плиткою, де шви. Якщо після такого чищення залишилися чорні сліди, то варто зробити “примочки” з відбілювачем.

Декілька ватних дисків змочіть відбілювачем та прикладіть до поверхні, де є проблема. Залиште на 2-3 години, а потім промийте губкою. При роботі з засобом використовуйте гумові рукавички.

Справжня знахідка! Освіжаючий коктейль з яблук та меду

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:12

Яблука цінні тим, що з них можна готувати велику кількість страв. Смажити, запікати, тушкувати, а також з ними виходить дуже смачний та освіжаючий коктейль. Враховуючи складники, він ще й дуже корисний для здоров’я, передають Патріоти України. Вам знад...

Яке м'ясо на шашлик обрати: Названо найбезпечніший варіант

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:58

Фахівці все ж не рекомендують вживати надто багато шашлику, адже під час його смаження на багатті у м'ясі утворюються канцерогенні речовини, передають Патріоти України. Ці речовини можуть спровокувати серйозні захворювання, в тому числі і рак. Коли з м...