Все дуже просто! Як очистити диван від плям у домашніх умовах

Існує багато способів почистити диван. Деякі вважають за краще купувати спеціальні засоби, хтось використовує народні методи, такі як оцет. передають Патріоти України.

Однак найкращим варіантом може бути приготування власної суміші, яка не завдасть шкоди оббивці, зберігаючи при цьому високу ефективність у боротьбі з брудом, інформують "Белновости".

Як видалити плями з дивана

Цей метод, можливо, здається незвичайним, але насправді він ефективний. Для приготування змішайте 3 столові ложки кисневого відбілювача і 3 столові ложки рідкого мила, потім залийте окропом і добре перемішайте. Після остигання суміші нанесіть її на пляму і зробіть очищення, як завжди.

Після цього необхідно акуратно видалити піну за допомогою чистої вологої ганчірочки і накрити вологе місце махровим рушником, загорнутим у кришку від каструлі. Це допоможе увібрати зайву вологу. Також можна скористатися одноразовими пелюшками для цієї мети.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...